SOURCE: TIBCO Software Inc.

April 16, 2013 15:21 ET

TIBCO Breidt het Bereik van zijn Sociale Netwerk tibbr uit Met KPN en Amazon Web Services

tibbr Is Nu Beschikbaar voor Kleine, Medium en Grote Ondernemingen Via KPN’s GRIP Platform en via AWD Marketplace

PALO ALTO, CA--(Marketwired - Apr 16, 2013) - TIBCO Software Inc. (NASDAQ: TIBX) heeft vandaag aangekondigd dat tibbr(R) – een marktleidend sociaal netwerk voor ondernemingen –een platformsamenwerking is aangegaan met KPN, een marktleidende aanbieder van Europese telecommunicatie en clouddiensten aggregator, en nu ook beschikbaar is op AWS Marketplace, een online winkel waar klanten software dat op AWS werkt snel kunnen vinden, kopen en implementeren. Met deze aankondiging biedt tibbr nu als enige het gemak van een enkele aanbieder, enkele rekening klantervaring voor sociaal netwerken voor ondernemingen, aangeboden via al deze betrouwbare wereldwijde cloudaanbieders.

Als een pionier op het gebied van handelen in clouddiensten biedt KPN’s GRIP platform een enkele aanmelding, enkele rekening en een enkel ondersteuningscontact voor alle deelnemende aanmeldingen, dat beschikbaar is voor meer dan 80.000 zakelijke klanten. Het tibbr aanbod, geoptimaliseerd voor het KPN platform, biedt een zeer geïntegreerde, klaar-voor-gebruik ervaring voor gebruikers die afhankelijk zijn van een enkele, betrouwbare cloud aggregator voor al hun applicaties en diensten.

Amazon Web Services biedt een zeer betrouwbare, schaalbare infrastructuur voor duizenden ondernemingen, de overheid en beginnende klanten in 190 landen wereldwijd. Bezoekers aan de markt kunnen gebruik maken van AWS Marketplace's aankoop in 1-Click om snel gebruik te kunnen maken van vooraf ingestelde software en hoeven alleen te betalen voor wat ze per uur of per maand gebruiken. AWS Marketplace is voorzien van veel categorieën, waaronder databanken, applicatieservers, testing tools, monitoring tools, inhoudbeheer en software voor bedrijfsinformatie. Via de AWS Marketplace kunnen klanten nu direct tibbr software aanschaffen en binnen 1-Click kopen.

Volgens IDC(1), zal tot in 2016 het in gebruik nemen van sociale software voor ondernemingen snel groeien, terwijl geografische gebieden buiten Amerika de oplossingen beginnen over te nemen. Met de uitbreiding van het ecosysteem van zijn platform opent tibbr nieuwe geografische markten en verlaagt het de drempel voor kleine bedrijven om te profiteren van dit platform, dat mensen, processen en nieuwe en bestaande bedrijfsapplicaties op een relevante en persoonlijke manier samenbrengt, waarbij het de belangen van sociale zakelijke samenwerking en het werkelijke klanten ROI verhoogd.

“KPN’s GRIP brengt partneroplossingen op de markt die het beste zijn in hun klasse, en tibbr was de duidelijke koploper in ons onderzoek van sociale netwerkplatforms van ondernemingen,” zei Gerard Schiebroek, Vicepresident Marketing & Sales KPN IT Solutions. “We waren op zoek naar een intuïtieve dienst die gebruikers aanspreekt en zullen overnemen, die de IT tevredenstelt met een beveiliging en besturing op ondernemingsniveau en die werkelijke ROI voordelen opbrengt voor klanten door middel van integratie in context van de huidige applicaties en die van de volgende generatie. Alleen tibbr voldeed aan al deze criteria.”

“Het werken met TIBCO demonstreert hoe innovatieve en vooruitdenkende softwarebedrijven gebruik kunnen maken van de kracht van AWS om hun klanten meer waarde te kunnen bieden,” zei Sajai Krishnan, General Manager AWS Marketplace. “We zijn verheugd om TIBCO als technologiepartner te hebben, en om tibbr aan te bieden op AWS Marketplace – hierdoor maken we een sociaal netwerk voor ondernemingen beschikbaar voor onze klanten die gebruik maken van de kosteneffectiviteit van de cloud.”

“Een goede samenwerking is fundamenteel voor het succes van bedrijven alom,” zei Ram Menon, President, Social Computing, TIBCO. “Door tibbr aan te bieden door middel van KPN’s GRIP platform en via de AWS Marketplace, breiden we de voetafdruk van tibbr uit over kleine, medium en grote ondernemingen.”

Meer informatie over het aanschaffen van tibbr via een KPN-pakket kunt u vinden op www.kpn.com/grip.
Voor meer informatie en om tibbr aan te schaffen via AWS's Marketplace klikt u hier hier.

Over tibbr
Met gebruikers in meer dan 100 landen is tibbr het sociale ondernemingsplatform dat een revolutie teweeg brengt in de manier waarop we werken, samenwerken, leren en delen. Tibbr brengt mensen, applicatie en gegevens samen in context, op een geheel persoonlijke manier. tibbr brengt samen wat belangrijk is -- aan individuen of groepen -- om het werk beter, sneller, uit te voeren. Het is een open, zeer flexibel platform dat op locatie of in de cloud geleverd kan worden. Lees meer op www.tibbr.com.

Over KPN
KPN is de marktleidende telecommunicatie- en IT-dienstenaanbieder in Nederland. Het bedrijf biedt vaste en draadloze telefonie, internet en televisie aan consumenten. KPN biedt zakelijke klanten complete telecommunicatie- en IT-oplossingen. KPN Corporate Market (hiervoor bekend als Getronics) biedt wereldwijde IT-diensten en is de marktleider in de Benelux op het gebied van infrastructuur- en netwerkgerelateerde IT-oplossingen. In Duitsland en België streeft KPN een multi-merk strategie na op het gebied van mobiele ondernemingen en staat het bedrijf op nummer drie onder E-Plus en BASE. KPN biedt groothandelsnetwerkdiensten aan derden en onderhoudt een efficiënte op IP-gebaseerde infrastructuur met internationale groothandel op wereldwijde schaal door middel van iBasis.

Over TIBCO
TIBCO Software Inc. (NASDAQ: TIBX) is een aanbieder van infrastructuursoftware voor bedrijven om ter plekke te gebruiken of als onderdeel van cloud computing omgevingen. Of het nu het nu een efficiënte verwerking van vorderingen of transacties betreft, cross-selling van producten dat gebaseerd is op actueel klantengedrag, of het vermijden van een crisis voordat deze plaats vindt, TIBCO biedt bedrijven two-second advantage® -- de mogelijkheid om de juiste informatie direct vast te stellen, op het juiste moment en direct preventief erop te reageren voor een concurrentievoordeel. Meer dan 4.000 klanten wereldwijd vertrouwen op TIBCO om actuele informatie, keuzes, processen en applicaties te beheren Lees meer op www.tibco.com.

TIBCO, tibbr, two-second advantage, en TIBCO Software zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van TIBCO Software Inc. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle product- en bedrijfsnamen en merktekens die in dit document genoemd worden zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren en worden alleen gebruikt ter identificatie.

(1) IDC Worldwide Enterprise Social Software 2012-2016 Forecast, doc #235471, juni 2012.

Contact Information