SOURCE: Tintri

June 18, 2014 06:16 ET

Tintri verwelkomt wederverkoper Dovilo als de eerste Gold Partner in Nederland

LONDON, UNITED KINGDOM and ALBLASSERDAM, THE NETHERLANDS--(Marketwired - Jun 18, 2014) - Tintri, Inc., de leidinggevende producent van intelligente opslag voor virtualisatie en Cloud omgevingen, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van de Nederlandse IT wederverkoper Dovilo als belangrijke partner in Nederland. Dovilo zal Tintri VMstore(TM), Tintri ReplicateVM(TM) en Tintri Global Center(TM) verkopen in organisaties in belangrijke sectoren inclusief de industriële, gezondheidszorg, openbare en educatieve markten.

Dovilo zal toetreden tot het Tintri Global Channel Programma als Gold partner, de eerste wederverkoper in Nederland die de Gold-status heeft bereikt. Tintri Certified Partners hebben toegang tot uiteenlopende hulpmiddelen voor de verkoop, training en mobiele apps via de Tintri Partner Portal. Behalve deze hulpmiddelen helpt Tintri zijn partners hun bedrijfsactiviteiten uit te breiden en hun klanten om het potentieel van virtualisatie te ontgrendelen met intelligente opslagoplossingen van Tintri.

Als onderdeel van het nieuwe partnerschap zullen Tintri en Dovilo samen werken in lokale marketing en verkoopactiviteiten. Hun eerste gezamenlijke activiteit is de 100% Virtualisatie & Cloud event, die wordt gehouden op 24 juni 2014 in Alblasserdam. Dit is een namiddagprogramma met presentaties en demonstraties van Tintri, Veeam en Dovilo. Klanten en potentiële klanten worden bijgewerkt in virtualisatie, Cloud en gegevenscentrum mogelijkheden voor hun bedrijven.

"We geloven dat de Tintri technologie een groot verschil zullen maken in de industrie,” verklaart Betram Rutte, Managing Director van Dovilo. “De Tintri producten komen tegemoet aan reële bedrijfsbehoeften, zij helpen organisaties hun databeheer te vereenvoudigen in gevirtualiseerde omgevingen en bieden toepassing-bewuste opslag voor meer zichtbaarheid, controle en kostenefficiëntie. Door Tintri toe te voegen aan onze portefeuille kunnen wij onze klanten een volledige, hypervisor onafhankelijke en intelligente oplossing aanbieden. Tintri producten bieden klanten de mogelijkheid flexibel te blijven, ongeacht de wijzigingen in hun gevirtualiseerde omgevingen in de toekomst. We kijken enorm uit naar ons partnerschap met Tintri."

Sally Reade, Channel Manager EMEA, Tintri zei: "Tintri is toegewijd aan het kanaal. Wij werken nauw samen met ieder van onze partners om zeker te zijn dat zij de correcte hulpmiddelen en ondersteuning hebben om hun klanten de beste systemen te kunnen bieden. We zijn actief op zoek naar nieuwe wederverkopers die de hoge vraag zien van bedrijven om de efficiëntie van hun opslagruimte en gevirtualiseerde omgevingen te verbeteren. Ik ben heel blij Dovilo als een van onze belangrijke partners te mogen beschouwen in Nederland en kijk er naar uit samen te werken met hen.”

Over Dovilo
Dovilo is een Nederlandse IT wederverkoper die zijn klanten bijstaat controle te handhaven over hun IT, nu en in de toekomst. De benadering van de klant zich toe te spitsen op de klant combineert technologie met klantenprocedures, personeel en ondersteunende faciliteiten die organisaties nodig hebben om te vernieuwen en competitief te blijven. Met een decennia lange ervaring op het gebied van IT streeft Dovilo er altijd naar een optimaal rendement te stimuleren uit IT-investeringen voor klanten en de waarde te optimaliseren die IT biedt aan bedrijven. http://www.dovilo.eu

Over Tintri
Tintri bouwt intelligente opslag die ziet, leert en aanpast en die IT-organisaties de mogelijkheid biedt zich toe te spitsen op gevirtualiseerde toepassingen en professionele diensten in de plaats van het beheer van opslaginfrastructuur. De Tintri toepassing-bewuste opslag maakt een einde aan planning en complexe probleemoplossing door een VM-niveau van zichtbaarheid, controle, inzicht en beweeglijkheid te bieden. Tintri drijft honderdduizenden virtuele machines aan die essentiële databanken van bedrijven uitvoeren, Enterprise apps, bureaubladen, mobiele apps en privé Cloud implementaties. Tintri helpt wereldwijde ondernemingen zoals AMD, F5 Networks, GE, NEC, NTT, MillerCoors en Time Warner hun virtualisering en Cloud investeringen te optimaliseren. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.tintri.com en volg ons op Twitter: @tintriinc.

Bijkomende hulpmiddelen

Contact Information