SOURCE: Titan Bet

Titan Bet

June 25, 2013 08:10 ET

Titan Bet biedt unieke terugbetaling op weddenschappen op Wimbledon

Titan Bet biedt spelers die op tennis wedden de kans om optimaal te genieten van het aanstaande Wimbledon-toernooi, met een onverslaanbare terugbetaling op alle wedstrijden in het heren enkelspel.

LONDEN--(Marketwired - Jun 25, 2013) - --(Marketwire - maandag 25 juni 2013) Wimbledon is een van de meest geliefde sportevenementen ter wereld. Sportliefhebbers houden van het drama en de unieke spanning van dit toernooi. Het toernooi van 2013 belooft alle verwachten in te lossen, want 's werelds meest getalenteerde spelers komen naar de "village" om te strijden om deze felbegeerde trofee.

Titan Bet heeft niet alleen de beste noteringen op Wimbledon, je kunt er ook profiteren van een unieke aanbieding op het heren enkelspeltoernooi om te spanning nog verder te vergroten. Er is niets erger dan na al je onderzoek te zien hoe je speler de wedstrijd bijna in de zak heeft, om vervolgens zijn ritme te verliezen en een zekere overwinning uit zijn handen te laten glippen. Dat scenario is prachtig voor de sportliefhebber, maar als wedder zie je dat soort verrassingen liever niet (tenzij je zelf op de underdog had gewed natuurlijk).

Met de Wimbledon geld terug-garantie van Titan Bet krijgen spelers hun geld terug als de tennisser waarop ze gewed hebben verliest na twee sets te hebben voorgestaan. Dat is een geweldige reden om te wedden op de verschillende rondes in het heren enkelspeltoernooi, vooral omdat er dit jaar verschillende goede kanshebbers zijn.

Djokovic is waarschijnlijk de grootste kanshebber op de titel, maar het zal hem niet aan komen waaien. Hoewel Federer dit jaar nog geen speler uit de top-5 heeft verslagen, is hij de titelverdediger en heeft hij het toernooi al 7 keer gewonnen, dus hij zal een bijzonder moeilijke tegenstander zijn op het heilige gras. Ook Murray zal dit toernooi graag op zijn naam willen schrijven, en de niet-aflatende steun van het thuispubliek zal hem extra kracht geven. Nadal speelt dit jaar fantastisch, maar door zijn knieblessure zal hij jet dit jaar niet makkelijk hebben op gras.

Zowel nieuwe als huidige spelers komen in aanmerking voor de Wimbledon geld terug-garantie van Titan Bet, en nieuwe spelers kunnen meteen profiteren van een welkomstbonus van £25 aan gratis weddenschappen.

Contact Information

  • Neem voor meer informatie contact op met:
    Euro Partners
    Robin Becker
    Public Relations
    robecker @ europartners.com