SOURCE: Titan Bet

Titan Bet

June 25, 2013 08:12 ET

Titan Bet bjuder Wimbledontippare på en unik återbetalningsspecial

Titan Bet ger tennistippare chansen att få ut maximalt av Wimbledon Tennis Championships med ett oslagbart återbetalningserbjudande på alla singelmatcher på herrsidan

LONDON--(Marketwired - Jun 25, 2013) - Ett av världens mest älskade sportevenemang, Wimbledon Tennis Championships, lyckas alltid trolla fram sin egen säregna dramatik och spänning, något som fångar intresset från sportälskare från alla världens hörn. 2013 års turnering lovar att leva upp till de förväntningarna eftersom världens mest talangfulla spelare styrt kosan mot "the village" för att kämpa om denna eftertraktade trofé.

Titan Bet har inte bara några av branschens bästa Wimbledonodds, utan har även sytt ihop ett unikt bettingerbjudande för herrarnas singelturnering som är tänkt att krydda till spänningen lite extra. För spelaren finns inget värre än att göra sin research och se på när spelaren man tippat på följer spelplanen och kör över sin motståndare precis som man förutsett, för att helt plötsligt tappa sin spelrytm och förlora den match som bara för en stund sedan såg klar ut. Ja, den typen av scenarior kan i vissa fall kallas för storslagen idrottsunderhållning, men en tippare gillar inte den typen av överraskningar (såtillvida vi inte själva spelat på "the underdog", såklart). 

Med Titan Bets Pengarna-tillbaka-garanti under Wimbledon, får spelare vars kuponger förlorar efter att ha varit i ledningen med två games mot noll, hela sitt spel tillbaka. Det är ett alldeles enastående erbjudande för alla som planerar att placera spel på herrarnas singelturnering, speciellt eftersom årets upplaga innehåller flertalet titelutmanare.

Samtidigt som Djokovic är den logiska vinnaren av herrarnas turnering, så kommer han inte bara kunna ställa ut skorna på banan. Även om Federer inte har slagit en spelare seedad topp 5 det här året, så är han fortfarande regerande mästare och 7-faldig vinnare av tävlingen, något som gör honom till en minst sagt svår motståndare att slå på gräset. Murray, i sin tur, lär vara inriktad på att få sitt namn ingraverat på trofén och kommer utan tvekan få en hel del stöd av sina landsmän runt gräsbanan. Nadal har spelat fantastisk tennis det här året även om han pga. sin knäskada kan komma att få en del problem på gräset.

Titan Bets Pengarna-tillbaka-garanti på Wimbledon kan utnyttjas av både redan existerande och nya medlemmar, samtidigt som de senare även är berättigade till en välkomstbonus på 250 kr i gratisspel.

Contact Information

  • För mer information, var vänlig kontakta:
    Euro Partners
    Robin Becker
    Public Relations
    robecker @ europartners.com