SOURCE: Titan Bet

Titan Bet

November 24, 2013 10:58 ET

Titan Bet erbjuder multikuponger med låg risk under Champions League Matchdag 5

Spelare som tippar på Champions League kommer att ha möjlighet att få återbetalningar på multikuponger bestående av matcher från Champions League

LONDON, UNITED KINGDOM--(Marketwired - Nov 24, 2013) - I takt med att Champions League går vidare växer spänningen och med den alla spekulationer om vilket lag som har vad som krävs för att ta sig hela vägen till klubbfotbollsvärldens allra finaste trofé. För att krydda till spänningen har Titan Bet sytt ihop ett roligt och belönande paket som gör att fotbollsfans världen över får ut mesta möjliga av sitt tippande på Champions League.

Matchdag 5 ser på förhand ut att bli riktigt underhållande. Vi närmar oss slutet av gruppspelet och chansen för lagen att ta sig till nästa runda blir mindre och mindre. Med tanke på den dramatik som Matchdag 4 bjöd på, ser vi nu framemot några riktigt actionspäckade drabbningar.

Arsenal satte verkligen ner foten mot Dortmund genom sin 1-0-seger på bortaplan, något som befäste deras topposition i Grupp F. Messi avslutade sin 3 matcher långa måltorka med 2 mål mot Milan vilket säkrade Barcelonas plats i slutspelet. Chelsea gick upp i en trygg 3-poängsledning i Grupp E tack vare en imponerande prestation av Eto'o.

Titan Bets kampanj Multi Madness täcker multispel på någon av matcherna under kommande omgång. Spelaren kan placera tripplar på någon av tisdagens matcher och om spelet inte sitter, kommer deras insats att återbetalas så att samma pengar kan användas på onsdagens matcher. Detta ökar spelarens vinstchanser avsevärt.

För att utnyttja detta erbjudande behöver du bara registrera dig hos www.titanbet.com och ange bonuskoden "MADNESS" i sektionen Mitt Konto på hemsidan. Om ditt spel inte skulle vinna, kommer ditt konto automatiskt att krediteras med pengarna så att du kan använda dem på kommande dags matcher. Besök Titan Bets Champions League-kampanj för mer information om detta erbjudande.

Titanbet.com är en heltäckande sportsbettingsajt som erbjuder spelare livebetting i realtid på sportevenemang från världens alla hörn. Titanbet.com täcker fotboll, rugby, amerikansk fotboll, baseboll, basket, tennis, cricket, motorsport med mera, från Europa, Nordamerika, Sydamerika, Afrika och Asien. Titan Bet är en produkt från Euro Partners - det största och mest väletablerade affiliateprogrammet för Playtechs licensinnehavare världen över.

Contact Information

 • För mer information, var vänlig kontakta:
  Euro Partners
  Robin Becker
  Public Relations
  robecker @ europartners.com
  Tel. +972 3 764 6200 ext. 2637