SOURCE: Titan Bet

Titan Bet

September 30, 2013 07:37 ET

Titan Bet komt met onverslaanbare Refund-aanbieding tijdens de 2e ronde van de UEFA Champions League

Titan Bet trekt de aandacht naar zich toe door spelers te belonen met volledige refunds voor bets op Eerste/Laaste doelpuntenmaker of Correcte uitslag tijdens de Champions League 2013-2014.

LONDEN, VERENIGD KONINKRIJK--(Marketwired - Sep 30, 2013) - De start van de Champions League 2013-2014 stelde niet teleur met enkele bijzondere individuele- en teamprestaties, volop beleving en enkele fantastische doelpunten. Om je voor te bereiden op de volgende ronde van topvoetbal, die 1 oktober begint, biedt Titan Bet je een geweldige refund-aanbieding voor wedstrijddag 2. 

De Champions League is een interessante en complexe voetbalcompetitie, waar prestaties uit de nationale competitie van grote invloed kunnen zijn op de strijd om de felbegeerde UEFA trofee. Spelers dienen rekening te houden met vele factoren, zoals spelerswisselingen, blessures, clubbeleid en wedstrijdhistorie. Daarom is dit het moment om te profiteren van Titan Bets Champions League refund-aanbieding, je loopt nu immers een stuk minder risico op verlies.

Het werkt erg simpel. Plaats een bet op de Eerste/Laatste doelpuntenmaker  of voorspel de Correcte uitslag tijdens de tweede ronde van de UEFA Champions League en je ontvangt een refund tot EUR 50, van Titan Bet als de favoriet onverwachts verliest. Het verlaagt het risico op verlies bij deze wedstrijden, waardoor je aan de ene kant mooie winsten kunt realiseren, terwijl het anderzijds de schade aanzienlijk verkleint bij een verrassende uitslag.

Alhoewel op de eerste wedstrijddag de grote teams hun favorietenrol waar maakten, volgens de Champions League odds, lijkt het erop dat we enkele verrassingen kunnen verwachten; de bal blijft immers rond. Met de ribblessure van Casillas, Rooneys matige optreden tegen Manchester City in de lokale derby en het thuisvoordeel waarvan teams kunnen profiteren liggen verrassingen op de loer.

Titan Bets refund-aanbieding geldt voor zowel bestaande als nieuwe spelers, waarbij de laatste groep in aanmerking komt voor EUR 25 aan gratis bets.

Over Titanbet.com
Het Titan Bet sportsbook is onderdeel van de Titan megabrand, waaronder ook Titan Casino en Titan Poker vallen. Titan Bet biedt exclusieve promoties, uitstekende service, een veilig spelomgeving en de gunstigste odds bij sportevenementen over de gehele wereld.

Contact Information

  • Neem voor meer informatie contact op met:
    Euro Partners
    Robin Becker
    Public Relations
    robecker @ europartners.com