SOURCE: Titan Bet

Titan Bet

September 30, 2013 11:53 ET

Titan Bet lanserar ett oslagbart återbetalningserbjudande för 2:a omgången i UEFA Champions League

Bettingvärldens strålkastare riktas mot Titan Bet i samband med att de belönar sina spelare med fullständiga återbetalningar av förlorade spel på marknaderna Första/Sista målgörare eller Rätt resultat under Champions League 2013-14

LONDON, STORBRTANNIEN--(Marketwired - Sep 30, 2013) - Matchdag 1 av Champions League 2013-14 gjorde ingen besviken. Det bjöds på briljanta individuella- och lagprestationer, lite dramatik, och en uppsjö inspirerande mål. För att krydda till det som verkar bli en häftig omgång fylld av fantastisk fotboll den 1 oktober, har Titan Bet skapat ett återbetalningserbjudande som pryder den eftertraktade omgång 2 av CL med guldkant.

Champions League är en intressant och komplex fotbollsturnering under vilken lagen får testa på hur väl den inhemska fotbollen står sig i konkurrens med andra europeiska länder, i jakt på klubbfotbollens mest eftertraktade pokal. För tipparen finns det mycket att ta i beaktning; allt från spelarövergångar till skador, till klubbpolitik och historiska lagrivaliteter. Det är därför Titan Bets Champions League återbetalningserbjudande inte kunnat dyka upp vid ett bättre tillfälle, eftersom det förintar riskerna som är involverade med spel på så ovissa matcher.

Det är dessutom ganska rakt på sak. Lägg bara ett spel på någon av marknaderna Första/Sista målgörare eller Rätt resultat under andra omgångens drabbningar i UEFA Champions League, så kommer Titan betala tillbaka alla förlorade spel upp till 50£ om favoriten i matchen förlorar. På detta sätt kan du bygga upp en potentiell storvinnare till spelkupong, och samtidigt undvika att förlora i händelse av en oväntad vändning.

Och det är nästan säkert att någon mer eller mindre skräll kommer att inträffa. Även om Matchdag 1 nästan bjöd på uteslutande favoritsegrar enligt Champions League odds, så är bollen alltid rund och oftare än inte inträffar alltid något helt oförutsägbart. Med Casillas revbensskada och Rooneys mannars katastrofala insats I derbyt mot Manchester City, samt det faktum att man reser mycket i borta-hemma-spelet, så är det sannolikt att tillställningen kommer att kryddas till av några riktiga skrällar.

Titan Bets återbetalningserbjudande kan nyttjas av både redan existerande kunder såväl som nya medlemmar, där de senare är berättigade till att få 25£ i gratisspel.

Om Titanbet.com
Titan Bet sportsbook är en del av Titans megavarumärke i vilket Titan Casino och Titan Poker ingår. Som en förstklassig bookmaker erbjuder Titan bet exklusiva bettingkampanjer, första klassens kundservice, en säker spelplattform och några av branschens bästa odds på sportevenemang världen över.

Contact Information