SOURCE: Titan Poker

Titan Poker

December 08, 2013 06:27 ET

Titan Poker arrangerar en hel månad av julkampanjer

Den månadslånga händelsen kommer att falla pokerspelare som gillar freerolls, bonusar, återbetalningar, rabatter och gratisturningar i smaken

LONDON, STORBRITANNIEN--(Marketwired - Dec 8, 2013) - Titanpoker.com, Europas ledande pokerrum, arrangerar en månadslång Julpokerkampanj under December månad vilken kommer bjuda spelaren på en ny pokeröverraskning varje dag.

Spelare som uppskattar freerollturneringar, bonusar, återbetalningar, gratisturneringsinträden och rabatter kommer bli glada över att upptäcka vilka kampanjer som väntar runt hörnet varje dag, men förmånernas exakta detaljer avslöjas först när den nya dagen gryr. Julkalendern innehållande pokerrelaterade aktiviteter har redan dragit igång och spelarna har börjat anmäla sig till de stora händelserna.

Som en del av decembers aktivititer, är nytillkomna spelare på Titan Poker berättigade till att delta i tre Beginners SNG Freeroll-turneringar varje timma, något som ger dem möjlighet att bygga upp sina bankrullar helt utan risk. Dessutom kan spelare som gillar sit 'n' go-turneringar anmäla sig till SNG Turbo och få upp till 50% extra Titan Poker Points för deras spelande på dessa extrasnabba turneringar.

Spelare som är gamla i gamet och som bjuder in sina vänner att registrera sig hos Titan Poker under december månad kommer att få 500 dollar, cash, för varje berättigad vän, i enlighet med julens specialregler för kampanjen Tipsa en vän.

Oavsett om du är en rutinerad räv eller en nybörjare är du varmt välkommen att ladda ner Titan Pokers mjukvara gratis, för att på så sätt kunna delta under de häftiga iPOPS-turneringarna.

Om Titanpoker.com:
Titanpoker.com är nummer ett bland pokerrummen i Europa, och en del av nätverket iPoker. Titan Pokers mjukvara är utvecklad och underhålls av Playtech, ett börsnoterat företag och en ledande spelmjukvarutvecklare. Med tiotusentals spelare under rusningstid, garanterar Titan Poker miljoner dollar i priser varje månad, ger dig specialdesignade sit 'n' gos med progressiva jackpottar på så mycket som 300 000 dollar, och belönar sina spelare med inträden till de största pokerturneringarna världen över. Varumärket Titan Poker marknadsförs exklusivt av Euro Partners.

Contact Information

  • För mer information, var vänlig kontakta:
    Euro Partners
    Robin Becker
    Public Relations
    robecker @ europartners.com