SOURCE: Titan Poker

Titan Poker

November 21, 2013 13:01 ET

Titan Poker arrangerar iPOPS V-turneringar med 1 250 000$ i priser

Serien bjuder på en vecka av pokerturneringar med låga inköp och en vecka med huvudturneringar som kulminerar i ett main event med 400 000 dollar i garanterade priser

LONDON, STORBRITANNIEN--(Marketwired - Nov 21, 2013) - Titanpoker.com, Europas ledande pokerrum, arrangerar just nu den femte upplagan av högt uppskattade iPoker Online Poker Series (iPOPS). Totalt står hela 1 250 000 dollar i garanterade priser på spel under två veckor av spännande onlineturneringar. Den första veckan består av minievent med inköp på så lite som 1,10$, medan den andra veckan bjuder på storturneringar som kulminerar med Main Event den 1 december och som har hela 400 000 dollar i garanterade priser.

Satelliter till turneringarna under iPOPS V har pågått under månadens gång i Titan Pokers mjukvara, vilka erbjudit spelarna möjlighet att vinna sin väg till iPOPS-turneringarna till en mycket liten kostnad. Dessutom kör Titan Poker megasatelliter som garanterar ett stort antal inträden till iPOPS V huvudturneringar. En iPOPS Main Event Mega Satellite den 30 november med ett inköp på $40+$4 kommer att bjuda på 100 platser till iPOPS V Main Event.

iPOPS V-serien kommer att avslutas med turneringen iPOPS Main Event $400K GTD, som sparkar igång kl 18.00 den 1 december. Spelaren har möjlighet att boka sin plats i denna gigantiska freezeoutturnering genom ett direktinköp på $200+$15, eller så kan han via någon av de satelliter som går av stapeln under november månad ta sig dit.

Oavsett om du är en rutinerad räv eller en nybörjare är du varmt välkommen att ladda ner Titan Pokers mjukvara gratis, för att på så sätt kunna delta under de häftiga iPOPS-turneringarna.

Om Titanpoker.com:
Titanpoker.com är nummer ett bland pokerrummen i Europa, och en del av nätverket iPoker. Titan Pokers mjukvara är utvecklad och underhålls av Playtech, ett börsnoterat företag och en ledande spelmjukvarutvecklare. Med tiotusentals spelare under rusningstid, garanterar Titan Poker miljoner dollar i priser varje månad, ger dig specialdesignade sit 'n' gos med progressiva jackpottar på så mycket som 300 000 dollar, och belönar sina spelare med inträden till de största pokerturneringarna världen över. Varumärket Titan Poker marknadsförs exklusivt av Euro Partners.

Contact Information

  • För mer information, var vänlig kontakta:
    Euro Partners
    Robin Becker
    Public Relations
    robecker @ europartners.com