SOURCE: Titan Poker

Titan Poker

May 29, 2013 08:59 ET

Titan Poker biedt $ 200.000 aan WSOP-pakketten voor twee Satellites

Er staan gegarandeerd 25 World Series of Poker-pakketten op het spel in twee Mega Super Satellite-toernooien die in juni georganiseerd worden door Titan Poker.

LONDEN, VERENIGD KONINKRIJK--(Marketwired - May 29, 2013) - Titanpoker.com, de grootste online pokerroom van Europa, organiseert in juni twee Mega Super Satellite-toernooien waarin bijna $200.000 aan World Series of Poker 2013*-pakketten op het spel staan.

Er lopen in de Titan Poker-software al qualifiers waarmee je je kunt kwalificeren voor de WSOP 2013 Main Event Mega Super Satellite die wordt gehouden op zondag 9 juni om 18:30 GMT. In dit $ 500+$ 25 freezeout-toernooi staan gegarandeerd tien pakketten ter waarde van $ 13.400 elk op het spel. De winnaars vertegenwoordigen Titan Poker op het World Championship of No-Limit Hold'em Main Event (Event #62), ze genieten van 7 overnachtingen in het Wynn Las Vegas hotel en krijgen $ 1850 voor reiskosten en zakgeld.

Tegelijkertijd lopen er satellites naar de WSOP 2013 Experience Mega Super Satellite, die plaatsvindt op maandag 10 juni om 18:00 GMT. In dit $ 200+$ 15 freezeout-toernooi staan gegarandeerd vijftien pakketten ter waarde van $ 4000 elk op het spel. De winnaars vertegenwoordigen Titan Poker op het No Limit Hold'em Side Event #60, ze genieten van 5 overnachtingen in het Wynn Las Vegas hotel en krijgen een bedrag voor zakgeld en reiskosten.

De mega satellites zijn een aanvulling op een grote variëteit aan promoties die Titan Poker organiseert om spelers verschillende kansen te bieden om via lage buy-ins terecht te komen op de World Series of Poker* van deze zomer in Las Vegas. Titan Poker verwelkomt nieuwe spelers en nodigt ze uit de gratis pokersoftware te downloaden en de spanning van poker zelf te beleven.

Over Titanpoker.com:
Titanpoker.com is de grootste online pokerroom van Europa en onderdeel van het iPoker-netwerk. De software van Titan Poker wordt ontwikkeld en bijgehouden door Playtech, een toonaangevende ontwikkelaar van kansspelsoftware. Titan Poker heeft tijdens piekuren tienduizenden spelers, betaalt per maand gegarandeerd miljoenen aan prijzengeld uit, organiseert speciale sit 'n' go-toernooien met progressieve jackpots tot wel $300.000 en beloont spelers met plaatsen voor mondiale pokertoernooien. Het merk Titan Poker wordt exclusief gepromoot door Euro Partners.

* World Series of Poker en WSOP zijn handelsmerken van Caesars Interactive Entertainment, Inc. of gelieerde bedrijven (collectief Harrah's). Titan Poker en zijn producten, diensten, promoties of toernooien worden niet gesponsord of aangeraden door HIE. Geen enkele promotie of toernooi op deze site garandeert jouw plaats of dat je je kunt inschrijven voor enig WSOP-evenement of enige aan WSOP gelieerd evenement, wat volledig naar inzicht van Harrah's wordt bepaald.

Contact Information

  • Neem voor meer informatie contact op met:
    Euro Partners
    Robin Becker
    Public Relations
    robecker @ europartners.com