SOURCE: Titan Poker

Titan Poker

July 28, 2013 14:14 ET

Titan Poker kommer att skicka spelare till PokerFest 2013

Vinnande spelare i Titan Pokers veckovisa Super Satellite-turneringar kommer att representera pokerrummet i september vid PokerFest-turneringen i Mamaia i Rumänien.

LONDON, ENGLAND--(Marketwired - Jul 28, 2013) - Titanpoker.com, Europas ledande pokerrum erbjuder sina spelare möjligheten att vinna platser vid den kommande PokerFest 2013 pokerturneringen i Mamaia i Rumänien. De vinnande spelarna kommer att få delta i den största pokerturneringen någonsin utanför Bukarest när de tar plats vid PokerFest 2013 Main Event som tar sin början 4 september.

PokerFest Mamaia spelas på Hotel Golden Tulip på den rumänska Svarta havet-kusten och erbjuder ett EUR 540+EUR 60 Main Event med ett tillgängligt re-entry. För första gången kommer turneringen nu på grund av hög popularitet att börja med två startturneringar. Pokerfestivalen kommer även att bjuda på fem sidoevent inklusive ett EUR 90+EUR 10 Ladies Event.

Titan Poker kommer att dela ut EUR 1 200 PokerFest-paket till spelare som vinner deras veckovisa Super Satellite-turneringar. Förutom turneringsinköp får de vinnande spelarna även pengar för flyg, transfer och lyxhotellrum.

PokerFest Super Satellite kommer att spelas på söndagskvällar kl 18:30 servertid med inköp och re-buy på EUR 28,50 + EUR 1,50 . Dessutom kommer en PokerFest Turbo Super Satellite med inköp och re-buy på EUR 10,45 + EUR 0,55 att anordnas vare lördag kl 18:30 servertid där vinnarna tar hem PokerFest Main Event buy-in. Satelliter med låga priser finns tillgängliga varje dag i Titan Poker-programmet.

Mamaia räknas som den rumänska kustens pärla och spelarna kommer även att kunna njuta av utomhusaktiviteter. Spelare som är intresserade av att vinna sina platser i denna spännande pokerfestival bjuds in att ladda ner och testa det kostnadsfria pokerprogrammet och delta i Titan Pokers satellitturneringar.

Om Titanpoker.com:
Titanpoker.com är Europas ledande pokerrum och ingår i iPoker-nätverket. Titan Pokers programvara är utvecklat och underhålls av Playtech, ett publikt aktiebolag och ledande utvecklare av spelprogramvara. Med tiotusentals spelare online vid rusningstid garanterar Titan Poker miljoner dollar i månatliga vinster, erbjuder speciella sit 'n' go-turneringar med progressiva jackpottar på så mycket som $300 000 och man delar ut biljetter till stora världspokerturneringar till sina spelare. Varumärket Titan Poker marknadsförs exklusivt av Euro Partners.

Om PokerFest.ro
PokeFest är den främsta organisatören av pokerturneringar i Öst- och Centraleuropa med över EUR 2 000 000 i vinster i 15 pokerfestivaler under de senaste 2 åren med inköp från EUR 550 till EUR 1 000. Platserna för varje turnering är noga utvalda för att säkerställa bästa möjliga omständigheter för alla deltagare till bästa möjliga pris. Som värdar står 4- och 5-stjäriga hotell som kan erbjuda ett stort tjänsteutbud för spelarna. Alla i personalen har flerårig erfarenhet av livespelsbranschen och förstår spelarnas behov. PokerFest skapar även fullmatade kontantspel med medelhöga och höga insatser och regionens smidigaste rake-struktur. PokerFest vet att den moderna pokerturneringen inte enbart handlar om investerade och inkasserade pengar utan om en totalupplevelse så vi vill bjuda in dig att delta i en av våra framtida festivaler.

Contact Information

  • För mer information, kontakta:
    Euro Partners
    Robin Becker
    PR
    robecker @ europartners.com