SOURCE: Titan Poker

Titan Poker

June 07, 2013 04:00 ET

Titan Poker Lanceert Online Irish Winter Festival Satellieten

Winnaars van de wekelijkse Super Satellite toernooien zullen Titan Poker vertegenwoordigen op een van de spannendste pokerevenementen in Europa

LONDEN--(Marketwired - Jun 7, 2013) - Titanpoker.com, Europa's meest toonaangevende online poker room, lanceert een reeks Irish Winter Festival 2013 satellites om spelers de kans te geven op deelname aan het "Irish Winter Festival 2013"-toernooi in Ierland in oktober.

De winnaars van Titan Pokers Super Satellite-toernooien, die wekelijks plaats zullen vinden op zondagavond, zullen worden beloond met een prijzenpakket ter waarde van EUR 1700, voor onder meer de buy-in van EUR 1.000 + EUR 125 voor het Irish Winter Festival Main Even dat op 26 oktober 2013 begint in Dublin.

De gelukkige Titan Poker spelers zullen vier nachten in absolute luxe baden in het Burlington Hotel in Dublin, en zullen daarnaast EUR 259 ontvangen voor vluchten en zakgeld.

Iedere week winnen twee spelers gegarandeerd een pakket bij de wekelijkse Irish Winter Festival 2013 Super Satellites, die plaatsvinden op zondagavond met buy-ins van EUR 120 + EUR 10. Daarnaast houdt Titan Poker iedere dinsdag een EUR 60 + EUR 6 freezeout Super Satellite, en op donderdag een EUR 20 + EUR 2 re-buy Super Satellite. Spelers hebben dus heel wat mogelijkheden om een plaats te veroveren op het Irish Winter Festival.

Online poker spelers die zijn geïnteresseerd om mee te doen aan dit spannende Ierse pokerevenement zijn van harte welkom bij een van Titan Pokers vele sit 'n' go qualifiers, met buy-ins vanaf slechts EUR 0,30 + EUR 0,03. Titan Poker omarmt nieuwe spelers van harte en nodigt hen uit om de gratis poker software te downloaden om alle spannende pokeractie aan den lijve te kunnen ondervinden.

Over Titanpoker.com:

Titanpoker.com is de top online poker room in Europa en maakt onderdeel uit van iPoker. Titan Pokers software wordt ontwikkeld en onderhouden door Playtech, een beursgenoteerde onderneming en toonaangevende ontwikkelaar van gaming software. Met tienduizenden online spelers op piekuren garandeert Titan Poker maandelijks miljoenen dollars aan prijzen, speciale sit 'n' go toernooien met progressieve jackpots tot wel $ 300.000, en beloont spelers met toegangsbewijzen voor grote internationale toernooien. Het Titan Poker merk wordt exclusief gepromoot door Euro Partners.

Contact Information