SOURCE: Titan Poker

Titan Poker

March 11, 2013 14:59 ET

Titan Poker lanceert satellites voor $ 1.200.000 iPOPS Series

De vierde editie van de iPoker Online Poker Series bestaat uit 15 toernooien met gegarandeerde prijzen, waaronder ook evenementen die geschikt zijn voor de casual pokerspeler.

LONDEN, VERENIGD KONINKRIJK--(Marketwire - Mar 11, 2013) -   Titanpoker.com, Europa's toonaangevende online pokerroom, heeft satellite qualifiers gelanceerd die plaatsen kunnen opleveren voor de hoofdevents van zijn extreem populaire iPoker Online Poker Series. iPOPS wordt dit keer voor de vierde keer gehouden. Er staat in totaal $ 1.200.000 op het spel en ook casual spelers met een wat minder spectaculair banktegoed kunnen ervoor in aanmerking komen.

Voor de eerste keer wordt iPOPS 4 onderverdeeld in een mini-serie en een major-serie, met in totaal 15 hoofdevent-toernooien. De iPOPS Mini-serie loopt van 21 tot 27 april en bestaat uit zeven toernooien met buy-ins van $ 2+$ 0,20 tot $ 100+$ 9. De iPOPS Major-serie loopt van 28 april tot 5 mei en bestaat uit toernooien met buy-ins van $ 20+$ 2 tot $ 200+$ 15. iPOPS 4 word afgesloten op 5 mei met een hoofdevent met gegarandeerd $ 500.000 aan prijzengeld.

Als extra voordeel ontvangen alle spelers die een van de finaletafels van de iPOPS Mini-main events hebben bereikt naast hun prijzengeld ook een gratis plaats voor het iPOPS #8H $ 500.000 GP-toernooi op 5 mei.

Satellites voor alle IPOPS-evenementen vind je in de Titan Poker-software. Er lopen de hele dag door sit'n'go's en qualifiers. Al voor een buy-in van $ 0,10+$ 0,01 kun je deelnemen aan niveau 3 iPOPS #8H $ 500.000 GP satellites.

Zowel beginners als ervaren pokerspelers kunnen bij Titan Poker deelnemen aan de spannende IPOPS-toernooien door de gratis pokersoftware te downloaden.

Over Titanpoker.com:
Titanpoker.com is de grootste online pokerroom van Europa en onderdeel van het iPoker-netwerk. De software van Titan Poker wordt ontwikkeld en bijgehouden door Playtech, een toonaangevende ontwikkelaar van kansspelsoftware. Titan Poker heeft tijdens piekuren tienduizenden spelers, betaalt per maand gegarandeerd miljoenen aan prijzengeld uit, organiseert speciale sit 'n' go-toernooien met progressieve jackpots tot wel $ 300.000 en beloont spelers met plaatsen voor mondiale pokertoernooien. Het merk Titan Poker wordt exclusief gepromoot door Euro Partners.

Contact Information

  • Neem voor meer informatie contact op met:
    Euro Partners
    Robin Becker
    Public Relations
    robecker @ europartners.com