SOURCE: Titan Poker

Titan Poker

June 18, 2013 13:26 ET

Titan Poker lanceert Satellites voor de Caribbean Poker Tour

Voor de eerste keer zal Titan Poker een delegatie van pokerspelers naar het Caribisch gebied sturen om te genieten van een vakantie en pokertoernooi op exotische eilandlocaties

LONDEN--(Marketwired - Jun 18, 2013) - Titanpoker.com, een van de top online pokersites in Europa, organiseert een reeks van Caribbean Poker Tour 2013 satellieten. De winnende spelers zullen namens Titan Poker deelnemen aan de Caribbean Poker Tour in Punta Cana en St. Maarten in november.

Voor de allereerste keer kunnen spelers zich bij Titan Poker kwalificeren voor een combinatiepakket met een luxe-vakantie en pokertoernooi op exotische Caribische eilandlocaties. Winnaars van het Ultimate Caribbean Experience-pakket ter waarde van EUR 7500 ontvangen vluchten, 17 overnachtingen in de mooiste hotels, en buy-ins voor twee spannende pokertoernooien. Als alternatief kunnen spelers kiezen voor kortere pakketten die hen in staat stellen om deel te nemen aan het onderdeel van de Caribbean Poker Tour in Punta Cana ofwel St. Maarten.

Iedere zondagavond zal bij Titan Poker een Ultimate Caribbean Experience Super Satellite plaatsvinden. Pakketwinnaars worden beloond met de buy-in van EUR 1170 voor de Caribbean Open in Punta Cana, EUR 1290 buy-in voor de CPT Open in St. Maarten, 7 overnachtingen (voor 2) in het Princess Bavaro Hotel in Punta Cana (8-15 november, 2013), 10 nachten verblijf (voor 2) in het Sonesta Maho Beach op Sint Maarten (15-25 november, 2013), retourvluchten vanuit Parijs en heel veel extra voordelen en zakgeld.

Spelers die graag een kortere vakantie in de Cariben willen kunnen meedingen naar een pakket van EUR 4000-pakket voor de evenementen in Punta Cana, of voor een pakket t.w.v. EUR 5000 voor de onderdelen op Sint Maarten.

Online pokerspelers die interesse hebben in dit unieke Caribische pokerevenement zijn van harte welkom bij een van Titan Pokers vele geplande sit 'n' go qualifiers, met buy-ins vanaf slechts EUR 0,80 + EUR 0,08. Titan Poker omarmt nieuwe spelers van harte en nodigt hen uit om de gratis poker software te downloaden om alle spannende pokeractie aan den lijve te kunnen ondervinden.

Over Titanpoker.com:

Titanpoker.com is de top online poker room in Europa en maakt onderdeel uit van iPoker. Titan Pokers software wordt ontwikkeld en onderhouden door Playtech, een beursgenoteerde onderneming en toonaangevende ontwikkelaar van gaming software. Met tienduizenden online spelers op piekuren garandeert Titan Poker maandelijks miljoenen dollars aan prijzen, speciale sit 'n' go toernooien met progressieve jackpots tot wel $ 300.000, en beloont spelers met toegangsbewijzen voor grote internationale toernooien. Het Titan Poker merk wordt exclusief gepromoot door Euro Partners.

Contact Information