SOURCE: Titan Poker

Titan Poker

June 07, 2013 04:00 ET

Titan Poker lanserar nätsatelliter till Irish Winter Festival

Vinnare av Super Satellite-turneringarna kommer att representera Titan Poker under ett av Europas häftigaste pokerevent

LONDON--(Marketwired - Jun 7, 2013) - Titanpoker.com, Europas ledande pokerrum online, har släppt en serie satelliter till Irish Winter Festival 2013  för att utse de spelare som kommer representera pokerrummet i den stundande turneringen Irish Winter Festival 2013 i Irland i oktober månad.

Vinnande spelare i Titan Pokers Super Satellite-turneringar, som går varje söndagskväll, kommer belönas med ett prispaket värt 1 700 euro, i vilket följande ingår: inköp på EUR 1,000 + EUR 125 till Irish Winter Festival Main Event, som äger rum i Dublin med start den 26 oktober, 2013.

Titan Pokers spelare kommer bli behandlade som kungligheter med fyra nätter på lyxhotellet Burlington Hotel i Dublin, och kommer få 259 euro för flyg- och fickpengar.

Två vinnarpaket är garanterade varje vecka i Irish Winter Festival 2013 Super Satellite, som går av stapeln varje söndagskväll och har ett inköp på EUR 120 + EUR 10. Dessutom kommer Titan Poker arrangera en EUR 60 + EUR 6 freezeout Super Satellite varje tisdag, och en EUR 20+EUR 2 re-buy Super Satellite varje torsdag, något som ger spelaren massor av möjligheter att vinna sin plats till Irish Winter Festival.

Nätpokerspelare som är intresserade av det här spännande, irländska pokereventet är varmt välkomna att delta i någon av Titan Pokers många kvalsatelliter, både som sit 'n' go och MTT, med inköp som börjar på så lite som EUR 0.30 + EUR 0.03. Titan Poker hälsar nya spelare välkomna och bjuder in dem till att ladda ner pokermjukvaran och uppleva den spännande pokeratmosfären.

Om Titanpoker.com:

Titanpoker.com är nummer ett bland pokerrummen i Europa, och en del av nätverket iPoker. Titan Pokers mjukvara är utvecklad och underhålls av Playtech, ett börsnoterat företag och en ledande spelmjukvarutvecklare. Med tiotusentals spelare under rusningstid, garanterar Titan Poker miljoner dollar i priser varje månad, ger dig specialdesignade sit 'n' gos med progressiva jackpottar på så mycket som 300 000 dollar, och belönar sina spelare med inträden till de största pokerturneringarna världen över. Varumärket Titan Poker marknadsförs exklusivt av Euro Partners.

Contact Information

  • För mer information, var vänlig kontakta:

    Euro Partners
    Robin Becker
    Public Relations
    robecker @ europartners.com