SOURCE: Titan Poker

Titan Poker

April 21, 2013 11:25 ET

Titan Poker lanserar satelliter till WSOP

Vinnarna i Titan Poker's veckovisa Super Satellite-turneringar kommer representera pokerrummet vid 2013 års World Series of Poker i Las Vegas

LONDON--(Marketwired - Apr 21, 2013) - Titanpoker.com, Europas ledande pokerrum online, erbjuder sina spelare flera olika sätt att vinna sin väg till Las Vegas för att delta i sommarens World Series of Poker 2013*-turneringar.

Titan Poker delar ut Main Event-paket till vinnarna av sina Super Satellite-turneringar som kommer spelas på söndag- och onsdagskvällar. Varje paket är värt $13,400 och inkluderar ett inköp på $10,000 till huvudeventet av världsmästerskapet i No-Limit Hold'em (Event #62), sju nätter på Wynn Hotel i Las Vegas och $1,850 i flyg- och fickpengar.

Samtidigt anordnar det populära pokerrummet en till serie av Super Satellite-turneringar där vinnarna erhåller inköp till WSOP* No Limit Hold'em-sidoevent #56 och #60. Turneringarna spelas på lördagskvällar och vinnarna mottar ett paket till ett värde av $7,100, där flyg, fickpengar och boende på Wynn Hotel i Las Vegas ingår.

En ytterligare tredje serie av Super Satellite-turneringar kommer belöna vinnarna med inköp till WSOP* No Limit Hold'em-sidoevent #60. Turneringarna spelas på måndagskvällar med ett inköp av $50 + $5. Vinnarna mottar ett paket till ett värde av $4,000, där flyg, fickpengar och boende på Wynn Hotel i Las Vegas ingår.

Med mängder av möjligheter tillgängliga som alla leder till World Series of Poker* till billiga inköp, så har entusiastiska pokerspelare många skäl till att välja Titan Poker för sin väg till Las Vegas. Titan Poker erbjuder många kampanjer och freeroll-turneringar för nya spelare och bjuder in till spännande pokerupplevelser via den gratis nedladdningsbara pokerklienten.

Om Titanpoker.com:
Titanpoker.com är Europas främsta pokerrum och del av iPoker. Titan Poker's mjukvara är utvecklad och sköts av Playtech, ett börsnoterat bolag och en ledande utvecklare av spelmjukvara. Men tiotusentals av spelare online samtidigt garanterar Titan Poker miljoner av dollar i priser varje månad, erbjuder speciella Sit'n'Go-turneringar med progressiva jackpottar så höga som $300,000 och belönar spelare med inköp till de främsta pokerturneringarna världen över. Varumärket Titan Poker marknadsförs exklusivt av Euro Partners.

*World Series of Poker och WSOP är varumärken tillhörande Caesars Interactive Entertainment, Inc. eller dess dotterbolag (kollektivt Harrah's). HIE varken sponsrar, stödjer eller är anknutet till Titan Poker och dess produkter, tjänster, kampanjer eller turneringar. Kampanjer eller turneringar på denna webbplats garanterar ej din plats eller möjlighet att registrera dig till något WSOP-evenemang eller WSOP-anknutet event, då detta helt och hållet är upp till Harrah's.

Contact Information

  • För mer information, vänligen kontakta:
    Euro Partners
    Robin Becker
    Public Relations
    robecker @ europartners.com