SOURCE: Titan Poker

Titan Poker

June 18, 2013 13:11 ET

Titan Poker släpper satelliter till Caribbean Poker Tour

För första gången kommer Titan Poker skicka en delegation pokerspelare som får njuta av en semester och pokerturnering kombinerat på de exotiska karibiska öarna

LONDON--(Marketwired - Jun 18, 2013) - Titanpoker.com, en av Europas högborgar för poker, har släppt en serie satelliter till Caribbean Poker Tour 2013 för att bestämma vilka spelare som får äran att åka med på Caribbean Poker Tour som äger rum på Punta Cana och St. Maarten i november.

För första gången någonsin kan spelare kvalificera sig hos Titan Poker till en reseupplevelse utöver det vanliga kombinerat med en storslagen pokerturnering på de exotiska, karibiska öarna. Spelaren kan vinna paketet Ultimate Caribbean Experience till ett värde av 7 500 euro och få flyg, hotell i 17 nätter sam inköp till två häftiga pokerturneringar. Alternativt kan spelaren anmäla sig till ett kortare paket som ger han möjlighet att antingen delta i deltävlingen på Punta Cana eller den på St. Maarten av Caribbean Poker Tour.

Titan Poker arrangerar en Ultimate Caribbean Experience Super Satellite på söndagskvällarna varje vecka. Som en del av paketet kommer spelare som vinner att belönas med inköpet på 1 170 euro till Caribbean Open in Punta Cana; inköpet på 1 290 euro till CPT Open i St. Maarten; 7 nätters hotell (för 2) på Princess Bavaro, Punta Cana, 8 - 15 november, 2013; 10 nätters hotell (för 2) på Sonesta Maho Beach, St. Maarten från 15 - 25 november, 2013; flyg som avgår och ankommer i Paris; samt ytterligare fördelar och fickpengar.

En spelare som anmäler sig till en kortare Karibienresa kan tävla om 4 000-eurospaketet som täcker deltävlingen i Punta Cana, eller 5 000-eurospaketet i vilket St. Maartens bidrag till touren ingår.

Nätpokerspelare som är intresserade av att spela under detta unika, karibiska pokerevent kan delta i någon av Titan Pokers många kvalturneringar, både som sit 'n' go och MTT, med inköp som börjar från så lågt som EUR 0.80 + EUR 0.08. Titan Poker hälsar nya spelare varmt välkomna att ladda ner pokermjukvaran gratis, för chansen att få njuta av en häftig pokerupplevelse.

Om Titanpoker.com:

Titanpoker.com är nummer ett bland pokerrummen i Europa, och en del av nätverket iPoker. Titan Pokers mjukvara är utvecklad och underhålls av Playtech, ett börsnoterat företag och en ledande spelmjukvarutvecklare. Med tiotusentals spelare under rusningstid, garanterar Titan Poker miljoner dollar i priser varje månad, ger dig specialdesignade sit 'n' gos med progressiva jackpottar på så mycket som 300 000 dollar, och belönar sina spelare med inträden till de största pokerturneringarna världen över. Varumärket Titan Poker marknadsförs exklusivt av Euro Partners.

Contact Information

  • För mer information, var vänlig kontakta:
    Euro Partners
    Robin Becker
    Public Relations
    robecker @ europartners.com