SOURCE: Titan Poker

Titan Poker

July 28, 2013 15:01 ET

Titan Poker stuurt spelers naar het aankomende PokerFest 2013 Event

De winnaars van Titan Pokers Super Satellite tournooien zullen in september Titan Poker vertegenwoordigen op het PokerFest toernooi in Mamaia, Roemenië.

LONDEN, VERENIGD KONINKRIJK--(Marketwired - Jul 28, 2013) - Titanpoker.com, de toonaangevende pokerroom in Europa, biedt spelers de mogelijkheid om een plaats op het aankomende PokerFest 2013-toernooi in Mamaia, Roemenië te bemachtigen. De winnaars zullen deelnemen aan het grootste Roemeense pokerevenement ooit, buiten Boekarest. Het Main Event start op 4 september.

PokerFest Mamaia vindt plaats in het Golden Tulip Hotel, gelegen aan de Roemeense kust van de Zwarte Zee. Het evenement bestaat uit een EUR 540 + EUR 60 Main Event, waarbij spelers beschikken over één re-entry. Dankzij de populariteit van dit evenement is de start van het toernooi dit jaar verspreid over twee dagen. Naast het Main Event kent dit pokerevenement maar liefst vijf side events, waaronder een EUR 90 + EUR 10 Ladies Event.

Winnaars van de wekelijkse Super Satellite toernooien winnen een PokerFest pakket t.w.v. EUR 1200. Naast de buy-in voor het toernooi, worden winnaars beloond met vliegtickets, transfers en luxueuze hotelaccommodatie.

De PokerFest Super Satellite vindt plaats op zondagavonden vanaf 18:30 uur (servertijd). De buy-in bedraagt EUR 28,50 + EUR 1,50 en re-buys zijn mogelijk. Ook zijn er iedere zaterdag, vanaf 18:30 (servertijd), buy-ins voor het PokerFest Main Event te winnen. Spelers kunnen dan deelnemen aan de PokerFest Turbo Super Satellite, waarbij de buy-in EUR 10,45 + EUR 0,55 bedraagt. Ook gedurende deze Super Satellite zijn re-buys mogelijk.

Mamaia, ook wel bekend als "de parel van Roemeense kust", biedt volop outdooractiviteiten waar spelers gebruik van kunnen maken. Spelers die graag een seat voor het hoofdtoernooi willen bemachtigen worden aangemoedigd om de gratis pokersoftware uit te proberen en deel te nemen aan Titan Pokers Satellite toernooien.

Over Titanpoker.com
Titanpoker.com is de nummer één online poker room in Europa en deel van iPoker. Titan Poker's software wordt ontwikkeld en onderhouden door Playtech, een beursgenoteerde onderneming en toonaangevende ontwikkelaar van gaming software . Met tienduizenden online spelers op piekuren garandeert Titan Poker miljoenen dollars aan maandelijkse prijzen, speciale sit 'n' go toernooien met progressieve jackpots zo hoog als $ 300.000, en beloont spelers met entrees voor grote wereldwijde toernooien. Het Titan Poker merk wordt exclusief gepromoot door Euro Partners.

Over PokerFest.ro
Bij PokerFest werd de afgelopen twee jaar maar liefst EUR 2.000.000 aan prijzengeld verdeeld over 15 pokerevenementen met buy-ins van EUR 550 tot EUR 1000. PokerFest is de nummer één in Midden- en Oost-Europa als het gaat om live pokertoernooien. De locatie van ieder toernooi wordt nauwkeurig gekozen, zodat voor iedere deelnemer de beste accommodatie tegen de best mogelijke prijzen beschikbaar is. Deelnemers worden uitsluitend ondergebracht in 4- of 5-sterren hotels, waarbij een breed scala aan diensten beschikbaar zijn voor de spelers. Alle stafleden beschikken daarnaast over jarenlange ervaring in de casinowereld en begrijpen hierdoor wat spelers van hen verlangen. PokerFest organiseert tevens aantrekkelijke cash games met zowel medium- als high-stakes en de gunstigste rakes uit de regio.PokerFest begrijpt dat een modern pokertoernooi niet uitsluitend draait om de investering en het gecashte geld, maar een uitgebreide ervaring is. Graag willen wij jou bij dezen uitnodigen om deel te nemen aan een van onze aankomende evenementen.

Contact Information

  • Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

    Euro Partners
    Robin Becker
    Public Relations
    robecker @ europartners.com