SOURCE: Euro Partners

February 17, 2010 14:47 ET

TitanPoker.com är med i den nya filmen From Paris with Love med John Travolta och Jonathan Rhys Meyers

Luc Bessons produktionsbyrå har inkluderat Titan Poker i sin senaste film From Paris with Love

LONDON, STORBRITANNIEN--(Marketwire - February 17, 2010) - From Paris with Love är en actionfilm av regissören Pierre Morel (District 13 och Taken) med John Travolta och Jonathan Rhys Meyers. Filmen är skriven och producerad av kritikerrosade franska regissören Luc Besson. Det var Mr. Bessons produktionsbyrå som valde att samarbeta med just Titan Poker och att presentera online pokerrummet i filmen.

Filmen fokuserar på James Reece (Jonathan Rhys Meyers), en lågt nedsatt CIA agent som drömmer om att bli en trovärdig agent med betydligt mer spänning. Hans första senior uppdrag är tillsammans med Charlie Wax (John Travolta). Charlie Wax är en skjutglad, spydig och osäkrad kanon som har skickats till Paris för att stoppa en terroristattack. Charlie tar med sig James till Paris undre värld på en runda som får James att önska att han kunde gå tillbaka till sitt skrivbordsjobb. Detta ända tills James inser att han är måltavla för samma brott som de nu försöker förhindra och att det inte finns någon återvändo ...

Titan Poker får sin skärm exponerad under en scen där en av filmens karaktärer spelar online poker. From Paris with Love släpptes den 5 februari i USA och kommer ha premiär i Frankrike den 17:e februari.

Som en kampanj inför premiären av filmen kommer Titan Pokers franska sida hålla en exklusiv From Paris with Love Tournament där spelare kan vinna upp till $5 000. Sidan kommer också dela ut produkter och biobiljetter under turneringen.

Om Titanpoker.com:

Titanpoker.com är det ledande pokerrummet i Europa och en del i iPokers nätverk. Titan Pokers mjukvara har utvecklats av Playtech, ett börsnoterat företag och ett av de ledande mjukvaruleverantörerna för spel online! Titan Poker garanterar mer än $16 000 000 i månatliga vinster och har idag nästan 30 000 online spelare vid rusningstid. Dessutom belönar pokerrummet sina vinnande spelare med inträden till stora pokerturneringar runt om i världen. Titan Poker erbjuder unika sit 'n' go jackpot turneringar med progressiva vinster och jackpotts som uppnår $100 000. Titan Poker marknadsförs exklusivt av Euro Partners.

Contact Information