SOURCE: Euro Partners

October 13, 2010 10:42 ET

TitanPoker.com beloont Double Up Sit 'n' Go Toernooi spelers met $ 150.000

In Oktober geeft de toonaangevende online poker site in Europa is spelers de mogelijkheid omextra cash te winnen door simpelweg mee te spelen in de populaire Double Up Sit 'n' Go toernooien

LONDEN, VERENIGD KONINKRIJK--(Marketwire - October 13, 2010) - Online poker spelers zijn altijd op zoek naar een makkelijke manier om hun bankrekening te spekken. Dit kan nu weer met de populaire Double Up Sit 'n' Go toernooien waarin gestreden wordt voor $150.000 aan extra prijzen tijdens Titanpoker.com's Double Up oktober promotie.

Er wordt $ 30.000 aan wekelijkse prijzen weggegeven aan Titan Poker's Double Up Sit 'n' Go spelers die voor een positie strijden op drie verschillende ranglijsten, gebaseerd op hun toernooi buy-ins. Spelers worden gerangschikt met ranglijst-punten, door simpelweg mee te spelen in de toernooien. Hun buy-in bedrag wordt verdubbeld als zij winnen en zij ontvangen de gewone punten als zij verliezen.

Er wordt nog een extra $ 30.000 aan prijzen toegekend aan spelers in de maandelijkse ranglijsten, waar de spelers gerangschikt worden op basis van hun eindpositie van iedere week in de vier weken van deze promotie.

Double Up Sit 'n' Go toernooien zijn extreem populair onder de online pokerspelers die de altijd beschikbare snelle actie gebruiken om hun buy-in snel te verdubbelen.

Zowel oudgedienden als nieuwelingen in het poker spel worden uitgenodigd om Titan Poker's gebruiksvriendelijke software te downloaden en mee te spelen in zoveel Double Up Sit 'n' Go toernooien als mogelijk is om de prijzen van de Double Up oktober promotie te winnen.

Over Titanpoker.com:

Titanpoker.com is de top online poker room in Europa en maakt onderdeel uit van het iPoker Netwerk. Titan Pokers software wordt ontwikkeld en onderhouden door Playtech, een beursgenoteerde onderneming en toonaangevende ontwikkelaar van gaming software. De site heeft bijna 30.000 online spelers tijdens piekuren. Ook garandeert Titan Poker $ 16.000.000 aan maandelijkse prijzen, organiseert speciale sit 'n' go toernooien met progressieve jackpots van wel $ 100.000, en vaardigt het spelers uit naar de grote internationale pokertoernoo ien. Titan Poker wordt exclusief gepromoot door Euro Partners.

Zie dit Persbericht bij Titanpoker.com

Contact Information