SOURCE: Euro Partners

October 13, 2010 10:30 ET

TitanPoker.com vil tildele $150.000 til Dobbelt Op Sit 'n' Go Turneringsspillere

I løbet af oktober, giver den førende online poker side i Europa spillere mulighed for at vinde ekstra penge ved at spille på populaere Dobbelt Op Sit 'n' Go turneringer

LONDON, ENGLAND--(Marketwire - October 13, 2010) - Online poker spillere leder efter hurtige måder at øge deres kapital på i populaere Dobbelt Op Sit 'n' Go turneringer, der konkurreres om $150.000 i praemier i løbet af Titanpoker.com Dobbelt Op oktober kampagne.

$30.000 i ugentlige praemier vil blive tildelt Titan Pokers Dobbelt Op Sit 'n' Go spillere der kaemper om deres placering på tre førertavler baseret på deres turnering buy-ins. Spillere vil blive rangeret efter førertavle point, der optjenes ved at spille turneringer, hvor deres buy-in beløb fordobles i point hvis de vinder, og vaerdien af deres buy-in tildeles i point hvis de taber.

Der vil vaere yderligere $30.000 i praemier til spillere på månedlige førertavler, hvor spillere vil blive gruppe rangeret efter deres endelige placering for hver uge i løbet af de fire uger kampagnen kører.

Dobbelt Op Sit 'n' Go turneringer er meget populaere blandt online poker spillere, der regelmaessigt kan bruge den tilgaengelige action til hurtigt at fordoble deres buy-in.

Erfarne spillere såvel som nybegyndere inviteres til at downloade poker med Titan Pokers brugervenlige software og deltage i så mange Dobbelt Op Sit 'n' Go turneringer som muligt for at vinde praemier i Dobbelt oktober kampagnen.

Se denne Pressemeddelelse på Titanpoker.com

Om Titanpoker.com:

Titanpoker.com er det førende online poker rum i Europa og en del af iPoker Netvaerket. Titan Pokers software er udviklet og vedligeholdt af Playtech, et børsnoteret selskab og førende spil software udvikler. Med naesten 30.000 online spillere i de travleste timer, garanterer Titan Poker $16.000.000 i månedlige praemier, på blandt andet specielle sit 'n' go pokerturneri nger med progressive jackpotter på helt op til $100.000, og tildeler spillere adgange til store pokerturneringer over hele verden. Titan Poker maerket promoveres udelukkende af Euro Partners.

Contact Information