SOURCE: TiVo

TiVo

TiVo

September 08, 2011 15:17 ET

TiVo en ONO Zullen in Spanje De Meest Geavanceerde TV-Dienst Gaan Aanbieden

ONO om de Volgende Generatie TV-Aanbod In Te Zetten, Waarbij TV-Inhoud Van Hoge Kwaliteit Wordt Gecombineerd met Breedbandacapaciteiten

AMSTERDAM, THE NETHERLANDS--(Marketwire - Sep 8, 2011) - ONO, de grootste kabelexploitant in Spanje en een leidende dienstverlener voor breedbandcommunicatie en entertainmentdiensten, en TiVo Inc. (NASDAQ: TIVO), de ontwerper van en leider op het gebied van televisiediensten voor persoonlijke videorecorders, maakte vandaag de details bekend over het inzetten hun lang verwachte DVR-aanbod van de volgende generatie, waardoor de klanten van ONO in het bezit komen van het meest geavanceerde televisieplatform van Spanje, dat Internet en de traditionele televisie-inhoud die wordt afgeleverd via het moderne optische vezelnetwerk van ONO naadloos op elkaar laat aansluiten, in communicatie over en weer met de prijswinnende gebruikersinterface van TiVo.

In aanvulling op het controleren van live TV, zullen klanten met de TiVo(R) DVR van ONO in staat zijn om Season Pass(R) Recordings zo in te stellen, dat de favoriete programma’s van de gebruiker automatisch worden opgenomen, opnames te plannen wanneer ze niet thuis zijn, of zelfs om programma’s op te nemen op basis van de wensen van de gebruiker door zoeken in de WishList(R). In aanvulling op het zoeken naar en opnemen van programma’s biedt de TiVo DVR van ONO ook een bibliotheek aan van via breedband afgeleverde video’s op aanvraag en interactieve applicaties.

Joshua Danovitz, VP & Algemeen Directeur, International, TiVo Inc, voegde toe, "ONO's lancering van TiVo zal de Spaanse TV een transformatie doen ondergaan, waarbij de klanten toegang krijgen tot een uitgebreide hybride TV-ervaring die het vermogen van ONO’s superieure netwerkinfrastructuur en aanbiedingen van uitgebreide inhoud volledig demonstreert. Met onze tweede grote Europese lancering binnen een jaar, gaat TiVo verder met aan te tonen dat we een zeer interessante en betrouwbare aanbieding hebben voor leveranciers van betaalde televisie die hun videodiensten willen verbeteren."

Fernando Meco, Directeur van Marketing TV, ONO: "Voortbouwend op het snelste vezeloptische breedbandnetwerk in Spanje, toont de lancering van TiVo opnieuw de leiderspositie aan van ONO bij het afleveren van geïntegreerde en lineaire TV-inhoud, bijeengebracht in de klantvriendelijke gebruikersbelevenis van TiVo. Het samenwerken met TiVo heeft ONO het beste opgeleverd wat betreft het aanbieden van categorieën, het op tijd afleveren, het ons in staat onze leidinggevende positie te versterken als de voornaamste leverancier van een geavanceerde hybride televisiedienst in Spanje. TiVo betekent, samen met het supersnelle optische vezelnetwerk dat ONO aanbiedt, een revolutie voor de Spaanse markt en wordt alleen geleverd op het netwerk van ONO."

Zoals eerder aangekondigd is ONO de exclusieve distributeur van TiVo's geavanceerde televisiediensten in Spanje en zal TiVo de exclusieve leverancier worden van software voor alle settopboxen van de volgende generatie die worden ingezet door ONO.

TiVo DVR’s van ONO zullen begin deze herfst beschikbaar zijn voor het selecteren van klanten. Ga om meer te weten te komen of u vooraf in te schrijven bij TiVo vanuit ONO naar www.ono.es/tivo. ONO en TiVo deden deze aankondiging gedurende de IBC-Conferentie van 2011 die van 8 tot 13 september in Amsterdam wordt gehouden.

Over ONO
ONO is de belangrijkste leverancier van breedbandcommunicatie en entertainment in Spanje. Het biedt zijn particuliere gebruikers geïntegreerde telefoon-, televisie- en internetdiensten aan. Binnen dit segment heeft het ongeveer 4.3 miljoen gecontracteerde diensten (RGU’s) en meer dan 7 miljoen gebruikers. ONO biedt ook “value-added” telecommunicatiediensten aan, aan SME’s, grote bedrijven en instellingen. ONO beschikt over het grootste beschikbare optische vezelnetwerk van de volgende generatie in Spanje. ONO sloot het jaar 2010 af met een totaal aan inkomsten van 1.472 miljard euro en een bedrijfsresultaat van 725 miljoen euro (EBITDA).

Over TiVo
Opgericht in 1997, TiVo Inc. (NASDAQ: TIVO) ontwikkelde de eerste beschikbare digitale videorecorder (DVR). TiVo biedt de diensten en DVR’s van TiVook online rechtstreeks aan aan klanten op www.tivo.com en via bemiddelende detailhandelaars verdeelt TiVo zijn oplossingen en diensten ook via op maat gesneden oplossingen voor kabel- en satellietbedrijven en omroeporganisaties. Sinds zijn oprichting heeft TiVo zich ontwikkeld tot het ultieme mediacentrum met één enkele oplossing, door het combineren van zijn gepatenteerde DVR-technologieën en de universele mogelijkheden van de kabelbox met de mogelijkheid tot het verzamelen, opsporen en rechtstreeks naar de televisie sturen van miljoenen stukjes breedband, kabel en uitgezonden programma’s. Als een zuinige one-stop-shop voor vermaak binnenshuis geven de intuïtieve functionaliteit en het gebruiksgemak van TiVo de leiding aan de kijkers, doordat zij in staat worden gesteld moeiteloos te navigeren door de beste digitale amusementsprogramma’s die door een doos beschikbaar zijn, met één afstandsbediening, en één gebruikersinterface, waardoor tegenwoordig de meest dynamische gebruikersbelevenis op de markt wordt afgeleverd. TiVo gaat ook door met zichzelf in de structuur van de media-industrie te weven door het leveren van interactieve adverteeroplossingen en luister- en kijkgedragonderzoek aan de televisie-industrie. www.tivo.com.

TiVo, het TiVo Logo, Season Pass en WishList zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van de wereldwijde filialen van TiVo Inc. (C) 2011 TiVo Inc. Alle rechten voorbehouden.

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen als bedoeld in de Amerikaanse Private Securities Litigation Reform Act uit 1995. Deze verklaringen hebben onder meer betrekking op specifieke TiVo-producten en het samen met ONO in Spanje timen van de distributie van die producten. Toekomstgerichte verklaringen zijn te herkennen aan vooruit kijkende termen als "geloven," "verwachten," "kunnen," "zullen," "van plan zijn" "inschatten," "doorgaan," of soortgelijke uitdrukkingen, of de ontkenning hiervan. Zulke verklaringen brengen risico’s en onzekerheden met zich mee, waardoor de feitelijke resultaten in materieel opzicht kunnen verschillen van die worden uitgedrukt of aangegeven in de toekomstgerichte verklaringen. Factoren waardoor de feitelijke resultaten in materieel opzicht kunnen verschillen zijn onder meer vertraging in de ontwikkeling, concurrerende dienstaanbiedingen en gebrek aan marktacceptatie, evenals ander mogelijke factoren die worden beschreven onder "Risicofactoren" in het openbare rapport van het Bedrijf dat is ingediend bij de Securities and Exchange Commission, inclusief het Jaarverslag van het Bedrijf op Formulier 10-K voor het fiscale jaar dat eindigde op 31 januari 2011, zoals verbeterd, ons Kwartaalverslag op Formulier 10-Q voor de periode die eindigde op 30 april 2011, en Lopende Verslagen op Formulier 8-K. Het Bedrijf waarschuwt u geen misplaatst vertrouwen te stellen in toekomstgerichte verklaringen, die slechts een analyse weergeven en slechts spreken vanaf de aangegeven datum. TiVo wijst elke verplichting om deze toekomstgerichte verklaringen bij te werken van de hand.

Contact Information