SOURCE: Tutus Data AB

Tutus Data AB

April 18, 2013 10:43 ET

Tommy Hallberg anställs som Marknads- och Försäljningschef

STOCKHOLM, SWEDEN--(Marketwired - Apr 18, 2013) - Tutus Data förstärker ledningen i företaget genom att rekrytera Tommy Hallberg till Marknads- och Försäljningschef. Tommy Hallberg kommer närmast från en roll som managementkonsult och har innan dess innehaft flera VD-roller inom IT och Telekom.

Rekryteringen utgör en viktig del i företagets strategi att utöka marknad och kundbas för företagets produkter inom Sverige och internationellt.

"Vi är väldigt glada över rekryteringen av Tommy Hallberg. Hans gedigna erfarenhet från ledande befattningar i flera produktbolag inom IT och Telecom samt hans breda nationella och internationella nätverk gör honom till ett mycket starkt tillskott till vårt team", säger Jens Bohlin, VD Tutus Data.

"Tutus är ett välskött och framgångsrikt företag med mycket intressanta produkter och kunder. Jag ser fram emot att få vidareutveckla försäljningsverksamheten och att etablera företaget och dess produkter på nya marknader", säger Tommy Hallberg, Marknads- och Försäljningschef Tutus Data.

Tutus Data AB

Tutus utvecklar kryptolösningar för kommunikation där kraven på säkerhet är avgörande. Tutus kunder utgörs av organisationer som behöver kommunikationslösningar med mycket hög säkerhet, bl.a. den svenska försvarsmakten, myndigheter och privata företag och organisationer. Tutus Data grundades 1992 och är idag ledande inom godkända och certifierade kryptolösningar på säkerhetsnivån Restricted.

Contact Information

 • Kontaktinformation
  Jens Bohlin
  VD Tutus Data
  +46 70 282 66 80

  Tommy Hallberg
  Marknads- och Forsaljningschef Tutus Data
  +46 76 772 01 64