SOURCE: Tricentis

Tricentis

September 24, 2013 10:39 ET

Tricentis breidt Uitvoerend Managementteam uit door Benoeming van Nieuwe CMO

Technologiemarketingveteraan Ajay Murthy zal het bedrijfsleiderschap uitbreiden te midden van de snelgroeiende Automated Software Testing-markt

PALO ALTO, CA--(Marketwired - Sep 24, 2013) - Tricentis, een wereldleider in testoplossingen voor bedrijfssoftware, kondigde vandaag de benoeming aan van Ajay Murthy als CMO. In zijn mondiale rol, zal Murthy verantwoordelijk zijn voor de algehele ontwikkeling van het merk Tricentis ', de thought leadership en de marketing van testoplossingen voor bedrijfssoftware aan klanten en partners. Het nieuws volgt een bedrijfsmijlpaal op welke werd gekenmerkt door het aanstellen van Sandeep Johri als CEO en de benoeming van het bedrijf als Visionair in de ‘Magic Quadrant for Integrated Software Quality Suites’ 2013 van Gartner.

“Het is een ongelooflijk spannende tijd bij Tricentis nu we belangrijke stappen zetten om de markt voor de automatisering van ondernemingssoftware te transformeren ", zegt Sandeep Johri, CEO, Tricentis." In zijn rol als chief marketing officer, zal Ajay behulpzaam zijn bij het communiceren van de cruciale rol van de geautomatiseerde testoplossingen voor bedrijfssoftware in het versnellen van business innovatie en het opbouwen van merkwaarde. Zijn bewezen reputatie, resultaatgerichte aanpak en expertise van de markt zullen een centrale rol in ons succes spelen."

Murthy brengt meer dan 15 jaar ervaring in bedrijfsmarketing en -ontwikkeling met zich mee naar Tricentis. Hij heeft recentelijk opgetreden als vice-president en hoofd van internationale marketing en communicatie bij Convergys, waar Murthy hielp bij het transformeren van het technologiebedrijf van $2 miljard tot een wereldwijde leider in CRM SaaS-producten en diensten. Voorafgaand aan Convergys, diende hij als Senior Vice President bij Zango, een toonaangevend advertentienetwerk, waar hij een omzetverhoging van $15 miljoen tot $75 miljoen heeft kunnen behalen in slechts drie jaar. Murthy heeft ook uitvoerende managementfuncties bekleed bij AT Kearney, Microsoft, infoUSA en Bidpath.

"Ik ben enthousiast over het feit dat ik mij kan voegen bij een bedrijf dat het initiatief heeft genomen bij de revolutie van de automatisering van testen voor bedrijfssoftware”, zegt Ajay Murthy, CMO, Tricentis. "Wij zijn 100 procent gericht op het oplossen van kwesties rondom bedrijfssoftware-testen van vandaag en van morgen, dat maakt ons een leider in wat we doen. Dit heeft ons geholpen een enorme waarde te leveren aan klanten over de hele wereld en het zal ons van dienst zijn in het helpen van meer Global 2000-bedrijven die de levering van de beste applicaties willen garanderen en willen innoveren in alle gemoedsrust. "

Over Tricentis
Tricentis levert toonaangevende testoplossingen voor bedrijfssoftware aan Global 2000-bedrijven om business-innovatie te versnellen in alle gemoedsrust. De unieke benadering van Tricentis tot software testen, biedt bedrijven de mogelijkheid ongekende automatiseringsniveaus te bereiken en tegelijk de business-gerelateerde risico's te minimaliseren. De oplossingen van Tricentis stellen organisaties in staat om het testen van software systematisch op één lijn te brengen met de bedrijfsbehoeften, zodat ze technologieveranderingen bruikbaar kunnen maken terwijl ze kosten en efficiëntie optimaliseren. Onder de meer dan 400 klanten van het bedrijf zijn wereldwijde merken zoals Allianz, BMW, Deutsche Bank, HBO, Orange, Siemens, Southwest, Swiss Re en UBS. Tricentis heeft ook de hoogste graad van klantvernieuwing in de industrie bereikt, met meer dan 98 percent, en zijn industriebekroningen bevat de Best in Test 2013. Gartner erkent Tricentis als een visionair in de recente 'Magic Quadrant for Integrated Software Quality Suites' 2013. Tricentis is een snelgroeiend, privaat bedrijf, met kantoren in Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, de Verenigde Staten, Australië, en Singapore. Voor meer informatie, bezoek http://www.tricentis.com of volg ons op LinkedIn, Twitter en Facebook.

Contact Information