SOURCE: Trintech, Inc.

Trintech, Inc.

June 24, 2016 05:42 ET

Trintech presenteert European Excellence Awards op EMEA Customer Conference

Toonaangevende internationale bedrijven erkend voor uitmuntendheid in financial-closeproces

DALLAS, Texas, VS--(Marketwired - Jun 24, 2016) - Trintech is een van de belangrijkste internationale aanbieders van geïntegreerde Record to Report-softwareoplossingen voor financiële afdelingen. Vandaag reikte het bedrijf een aantal Trintech European Excellence awards uit aan toonaangevende internationale bedrijven, die hebben laten zien dat ze niet alleen uitstekend zijn in het verbeteren van de efficiency en doeltreffendheid van hun financial-closeproces, maar ook heel goed zijn in het bepalen en uitvoeren van een best-practice-strategie.

De lijst van ontvangers van de Trintech European Excellence Awards bestaat uit:

"World Class Record to Report" Award: Sanofi vormde hun hele R2R-proces om, door het proces te standaardiseren, een robuuste controle te introduceren en nieuwe inzichten te bieden om efficiency en ideeën verder te stimuleren.

"Transformation Leader of the Year" Award: Met ruim 20 ERP's en duizenden financiële gebruikers wereldwijd, inspireerde Peter Mitchell van ABB zijn R2R-team om transformatie te leveren in een uiterst complex landschap. Peter wordt geroemd om zijn visie, zijn goede humeur en zijn toewijding, en heeft hiermee ongelofelijke resultaten en enorm veel erkenning voor het Global Business Service's team van ABB geboekt.

"Best Project Implementation" Award: Dankzij hun uitstekende voorbereiding en visie behaalde Covéa uitzonderlijk succes met de implementatie van automatisering, in een opzienbarend project dat zes weken in beslag nam, om 'R2R voor de 21ste eeuw' uit te rollen. Dankzij het wereldwijde, multi-procesproject werden honderden gebruikers geactiveerd.

"Best Process Transformation" Award: easyJet & Unilever krijgen beide deze award voor hun transformaties van een enkel (en afzonderlijk), intensief gebruikt, handmatig proces binnen beide organisaties. De transformaties resulteerden in eersteklas efficiency en doeltreffendheid binnen het R2R-proces.

"Best Process Innovation" Award: TUI en een toonaangevend sportmerk kregen beide deze award omdat ze op een vindingrijke manier gebruikmaken van technologie en innovaties doorvoerden die geleid hebben tot hoge automatiseringsniveaus voor accounttypes binnen R2R.

"Long Term Achievement" Award: Tijdens dit eerste jaar werden vier bedrijven erkend voor hun bijdragen aan voortdurende verbeteringen in R2R-processen en technologie. Deze bedrijven zijn: AON, AstraZeneca, BAE Systems en Ericsson.

De tweedaagse 2016 EMEA Customer Conference van Trintech werd gesponsord door PwC en concentreerde zich erop internationale bedrijven te helpen de waarde van hun Record to Report-proces te maximaliseren. Klanten van de cloud-based Cadency(R) en ReconNET(TM)-oplossingen van Trintech woonden de EMEA Customer Conference bij om hun kennis te vergroten door middel van een uitgebreid aanbod aan best practices, casestudies van klanten, expertpanels en andere educatieve sessies, die een aantal van de grootste bedrijven ter wereld deelden met de bezoekers.

Over Trintech

Trintech, Inc. heeft baanbrekend werk verricht in de ontwikkeling van Enhanced Finance Controls and Automation (EFCA) software om het Record to Report-proces te optimaliseren. Trintech biedt een keur aan financiële oplossingen om alle aspecten van het financial closeproces te beheren. Denk aan high volume transactieafstemming en het stroomlijnen van dagelijkse operationele afstemmingen, van het automatiseren en beheren van balansafstemmingen, journaalposten, beheer van kasmiddelen en analyse van bankkosten tot bestuur, risico en naleving. Wereldwijd vertrouwen ruim 1700 klanten - waaronder de helft van de Fortune 50 en de FTSE(R) 100 - op onze cloud-based software, om efficiency te verbeteren, kosten te verlagen en bestuur en transparantie te verbeteren binnen internationale financiële organisaties.

Het hoofdkantoor van Trintech staat in Dallas, Texas. Daarnaast heeft het bedrijf kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Frankrijk, Ierland, Nederland en Scandinavië, en strategische partners in Zuid-Afrika, Latijns-Amerika en Azië/Pacific. Om meer te weten te komen over Trintech, kunt u kijken op www.trintech.com of ons volgen op LinkedIn, Facebook en Twitter.

Contact Information