SOURCE: Arxan Technologies

Arxan Technologies

September 07, 2012 11:27 ET

Verimatrix verzekert zich met Arxan Contentbescherming van veilige betaalde streamingcontent op desktop- en mobiele platforms

Arxan uitverkoren vanwege haar alomvattende broncodebescherming, gebruiksgemak en multi-platform portfolio.

AMSTERDAM, THE NETHERLANDS--(Marketwire - Sep 7, 2012) - IBC 2012 -- Arxan(R) Technologies, marktleider in de applicatiebescherming voor de apps-economie, heeft vandaag bekendgemaakt dat Verimatrix, de wereldwijde specialist in de bescherming en bevordering van omzetmogelijkheden voor meerschermige digitale televisiediensten, Arxans contentbeschermingsproducten heeft gekozen ter ondersteuning van haar populaire klantbeschermingstechnologie ViewRight Web.

De bekendmaking komt op het moment dat de zorgen om de beveiliging toenemen door de snelle groei in het gebruik van OTT-technologie. In een rapport van april 2012 van het Forrester Research, “The Tablet-TV Connection” voorspelt de auteur senioranalist Sarah Rotman Epps, dat alleen al in de Verenigde Staten rond 2016 zo’n 112,5 consumenten in et bezit zullen zijn van een tablet, terwijl de tablet een bedreiging vormt voor meerdere miljardenindustrieën rond de televisie, waaronder de kabel-, uitzend- en reclamemarkt en producenten en detailhandel in consumentenelektronica.

Bovendien voedt de groei van mondiale desktopplatforms de uitdagingen om een veilig videosysteem te ontwikkelen voor betaalde contentleveringen op meervoudige platforms, waarbij een veelheid aan specialistische technologieën komt kijken.Verimatrix is met haar Video Content Authority System (VCAS(TM)) een bewezen leider op het gebied van veilige meerschermige videosystemen met haar ViewRight Web consumententechnologieën die een steeds breder assortiment apparaten ondersteunen met verbeterde HLS-beveiliging.

Arxans GuardIT- en EnsureIT-broncodebeschermingsproducten voor desktop- en mobiele/besloten omgevingen leveren verzegeling en zelfbescherming voor de ViewRight(R) Web-cliënt en ondersteunen zo het streamen en downloaden van breedbeeldvideo voor Windows/Mac-desktopomgevingen en op iOS en op Android gebaseerde mobiele platforms. Dezelfde robuuste ViewRight-klanttechnologie wordt nu gebruikt voor commerciële streamingsystemen met de nieuwe MPEG-DASH adaptieve streamingstandaard.

“Onze klanten vertrouwen op de bewezen oplossingen op het gebied van omzetbeveiliging die een meervoudige benadering mogelijk maken ter bescherming van de integriteit van hun businessmodellen voor de distributie en consumptie van content”, aldus Petr Peterka, Chief Technology Officer van Verimatrix. “Arxans broncodebeschermingsoplossingen bieden onze research- en ontwikkelteams een stevige basis voor onze verbeterde HTTP Live Streaming (HLS) ViewRight Web-gebruikerstoepassingen en bieden onze klanten tegelijkertijd een perfect verbeterde beveiliging.”

“Digitaal amusement wordt tegenwoordig geconsumeerd vanaf de meest uiteenlopende apparaten, platforms en diensten. Dit versterkt de noodzaak van niet te corrumperen softwarebeschermingsoplossingen die ontwikkelaars kunnen gebruiken ter bescherming van de integriteit van hun content en hun businessmodellen tegen bedreigingen zoals terugontwikkeling (reverse engineering) en andere aanvallen”, aldus Arxans CEO Mike Dager. “We zijn erg blij dat we met onze broncodebeschermingsoplossingen een beschermingslaag kunnen toevoegen aan de Verimatrix ViewRight Web-cliënten, zodat leveranciers via kabel, satelliet, glasvezel en internettelevisie hun netwerken kosteneffectief kunnen uitbreiden en zo nieuwe businessmodellen kunnen realiseren.”

Om tegemoet te komen aan de groeiende noodzaak van een effectieve en niet-invasieve bescherming biedt Arxan een flexibele en bewezen diepgaande afschermmogelijkheid voor de digitale mediabeveiliging die alle stakeholders van digitale media beschermt tegen corruptie en terugontwikkeling van broncodes en IP’s. Arxans beveiligingsoplossing omvat meerdere beschermingsniveaus en beantwoordt aan de vereisten van meervoudige DRM robuustheidscriteria, inclusief de vaardigheid hernieuwing van de bescherming te geven zonder negatief effect op de ervaring van de eindgebruiker.

Arxans klanten omvatten het gehele digitaal-mediale ecosysteem, van de leidende spelontwikkelaars tot mediaspelers voor digitale media-applicatie tot conditionele bewaking en DRM-providers. Arxans technologie maakt een multi-DRM-benadering mogelijk en beantwoordt aan de robuustheidscriteria van de meest vooraanstaande toepassingen (Verimatrix, PlayReady, Widevine, OMA, Marlin, etc.). Arxan is ook lid van het Digital Entertainment Content Ecosystem (UltraViolet), de Consumer Electronics Association (CEA), het Marlin Partnerprogramma en de PC Gaming Alliance.

Noot: Voor een briefing op IBC 2012 over de diepgaande bescherming van digitale media kunt u een afspraak maken bij de stand van Verimatrix: #4.B54.

OVER ARXAN TECHNOLOGIES:
Arxan Technologies Inc. is marktleider op het gebied van applicatiebeschermingsoplossingen die de apps-economie beschermen. Arxan beschermt mobiele, desktop-, server- en besloten applicaties tegen corruptie en terugontwikkelingsaanvallen en vormt een integraal onderdeel van de kopstaart-appsbeveiliging. Onze beveiliging beschermt tegen corruptie, ongeautoriseerd gebruik, manipulatie, piraterij en diefstal van intellectueel eigendom, zodat wereldleiders in zulke markten als de Fortune 500-bedrijven, de financiële dienstverlening, ISV, de spelindustrie en de digitale media op proactieve wijze de integriteit van hun broncodes en businessmodellen kunnen beschermen. Arxans aantoonbare, waarneembare en duurzame applicatiebeschermingsoplossingen beveiligen tegen, detecteren, waarschuwen voor en pareren aanvallen op applicaties dankzij een op dreiging gebaseerde maar aan de klant aanpasbare benadering. Arxan Technologies heeft haar zetel in de Verenigde Staten en heeft mondiale vestigingen in EMEA en de APAC. Bezoek voor meer informatie www.arxan.com.

Volg ons @Arxan of http://www.linkedin.com/company/arxan-technologies

Arxan: Beschermt de Apps-economie (TM). Deel uw gedachten over applicatiebescherming door hashtag #protectyourapps te gebruiken.

Contact Information