SOURCE: MovingIMAGE24 GmbH

MovingIMAGE24 GmbH

August 01, 2012 04:00 ET

Video management voor Nederlandse klanten MovingIMAGE24 initieert toegang tot de Nederlandse markt

BERLIJN--(Marketwire - Aug 1, 2012) - MovingIMAGE24, toonaangevende Duitse aanbieder van videomanagement- en video cloud-oplossingen voor bedrijven, vergroot het bereik van haar producten en dienstverlening en biedt deze nu ook in Nederland aan.

Volgens een onderzoek van de GfK SE zijn de Nederlanders pionieren omtrent mobiel internetgebruik en volgens een onderzoek van comScore zijn Nederlanders gemiddeld 32,2 uur per maand online. Dat is achter Groot-Britanni� en Turkije de derde plaats in Europa. MovingIMAGE24 houdt rekening met de grote vraag naar professionele internetoplossingen voor bedrijven en initieert nu de toegang tot de markt van het westerse buurland. Zodoende is het gehele online aanbod van de Berlijnse video management-specialisten in het Nederlands beschikbaar en de distributie van de video management oplossing wordt geïntensiveerd.

Launch van de Nederlandse website http://www.movingimage24.de/cms/nl

MovingIMAGE24 presenteert het aanbod van haar video management solution online nu ook in het Nederlands. Vandaar is Nederlands naast Duits, Engels en Turks inmiddels al de vierde taal waarin de website www.movingimage24.com aangeboden wordt.

Meer internetgebruik in vergelijking met Duitsland

Rainer Zugehör, CEO van MovingIMAGE24, ziet veel potentieel in de Nederlandse markt: "In vergelijking met Duitsland gebruiken Nederlanders het internet per maand gemiddeld tien uur meer. Voor bedrijven is de communicatie per video belangrijk vanwege het hoge gebruik. Zodoende heeft een professionele oplossing voor videomanagement en -streaming veel potentieel."

Nieuws over de VideoManager en business-nieuws over videocommunicatie, -management en -streaming kunt u op Twitter volgen: MovingIMAGE24NL.

Over MovingIMAGE24
MovingIMAGE24 GmbH is specialist voor online video en video cloud-oplossingen. Het bedrijf met hoofdvestiging in Berlijn biedt met de VideoManager 6 een cloud-based oplossing voor professioneel beheer, bewerking en publicatie van online video's. Via een interface kan de VideoManager 6 eenvoudig in ieder Content Management systeem worden geïntegreerd. De herhaaldelijk geprimeerde oplossing is inmiddels bij rond 500 klanten in gebruik, waaronder gerenommeerde ondernemingen als BMW, Henkel, Commerzbank en Allianz.

Contact Information