SOURCE: TravelTrex GmbH

TravelTrex GmbH

December 07, 2011 11:54 ET

Vinter-spotpris: En uge i sneen fra kr. 767 inkl. liftkort

Kr. 767 for en uges skiferie inkl. liftkort: Med dette low-cost-tilbud går vintersportsspecialisten SnowTrex ind i den nye saeson.

COLOGNE, GERMANY--(Marketwire - Dec 7, 2011) - Populaere low-cost områder hos SnowTrex er områderne Valfréjus og SuperDévoluy i de franske alper med 100 km pister. Dér koster en uge i komfortlejlighed fra kr. 767 pr. person og er altid inklusiv 6-dages liftkort.

SnowTrex er det største, tyske rejsebureau for vintersportrejser. Specialisterne fra Köln saelger op til 90 % af rejserne over internettet og tilbød for syv år siden de første low-cost-skirejser. Dermed er virksomheden med på trenden: "Kunderne vil stå på ski om vinteren, samtidig vil de bo komfortabelt og taet på pisten, men er samtidig også opmaerksomme på prisen" bekraefter SnowTrex' direktør Andreas Rühl. "Hos SnowTrex er liftkortet altid inkluderet" fortaelleren han videre. Det passer godt ind i den økonomiske krisetid. Alene liftkortet for en uge koster mindst kr. 894, hvis man skulle købe det separat.

Rejsemål

De mest populaere Low Cost-rejsemål foruden Valfréjus og SuperDévoluy er isaer Val d'Allos og Valmeinier, hvor gaesterne for få kroner kan få glaede af op til 150 km pister. "Mange gaester er overraskede over, at der stadig der findes insider tips i de franske alper, hvor man ikke kun får billige priser og fantastiske skiområder, men også hyggelig atmosfaere i rustikke bjerglandsbyer", uddyber eksperten fra SnowTrex.

TravelTrex GmbH havde i saesonen 2010/11 med mere end 106.000 rejsende en omsaetning på 33,5 mio. Euro. På firmaets kontor i Köln har TravelTrex 100 ansatte. Med "brandet" "SnowTrex" er virksomheden førende på markedet indenfor skirejser og kører med et konstant voksende program med mere end 200 rejsemål og 1.200 indkvarteringer i naesten alle bjerge i Europa og i USA. Under "brandet" "HolidayTrex" byder firmaet på rejser til alle årstider. Via www.snowtrex.dk og www.holidaytrex.dk samt via vores callcenter (begge dele på forskellige 16 sprog) saelger TravelTrex sine rejser til hele Europa. Derudover laegger firmaet ikke blot vaegt på direkte salg, men samarbejder også med over 600 aktive internetportaler og rejsebureauer samt naevnevaerdige partnere både i og udenfor rejsebranchen.

Contact Information

 • For yderligere informationer, billedmateriale og priseksempler samt hjaelp
  til søgning, kontakt venligst:

  TravelTrex GmbH
  info-dk@snowtrex.com
  Maria Toft Madsen
  Tlf. +45 89 88 11 67