SOURCE: Vision Solutions, Inc.

Vision Solutions, Inc.

May 28, 2013 13:15 ET

Vision Solutions Introducerar Double-Take® 7.0

Senaste Versionen av Informationstillgänglighetslösningen Tillhandahåller Prisvärd, Agentfri, Hög Tillgänglighet, Katastrofåterställning och Allt-till-allt-migrering

IRVINE, CA--(Marketwired - May 28, 2013) - Vision Solutions, Inc., a ledande leverantör av mjukvara och tjänster för informationstillgänglighet, annonserade idag släppet av Double-Take(R) 7.0, dess flaggskepp, prisvärd lösning för SMB, Högtillgänglighet (HA) av mellan- och enterprisenivå, katastrofåterställning (DR) och migrering för Windows, Linux och moln-datormiljöer.

Som svar på feedback från kunder ger Double-Take 7.0 både agentfritt och agentbaserat virtuellt serverskydd som låter organisationer skydda data, applikationer och servrar för att upprätthålla affärskontinuiteten på det sätt som bäst möter behoven hos deras IT-miljö. Double-Take 7.0 ger också allt-till-allt-migrering med närmast noll nedtid vilket gör det enkelt för IT-organisationer med heterogena miljöer att flytta data, applikationer och arbetsbördor mellan fysiska, virtuella och publika eller private molndatacenter utan användarpåverkan.

"Mer än häften av datacenterarbetsbördorna är idag virtualiserade enligt IDC's Worldwide Storage Software 2012-2016 Forecast", säger Ashish Nadkarni, Research Director för Storage Systems på IDC. "Många företag tittar också mer seriöst på Moln. De behöver ett sätt att migrera data, applikationer och även hela miljöer sömlöst mellan alla tre då deras behov förändras. Double-Take 7.0 är den första HA-/DR-produkten som möjliggör denna nivå av allt-till-allt-migrering, vilket låter företag placera arbetsbördor där de passar bäst medan de skyddar dem mot de typer av affärsavbrott och dataförluster som kan vara katastrofala i vår alltid på-, 24/7-värld. Det löser en växande utmaning i affärsverksamheter av alla storlekar. "

Elimineringen av agenter avlägsnar behovet av att hantera och uppgradera varje enstaka agent, vilket minskar arbetet emedan det säkerställer att den övergripande HA-/DR-tekniken alltid är aktuell. Som ett resultat av detta anpassar Double-Take 7.0 sig enkelt till att skydda hundratals fysiska servrar eller virtuella maskiner.

Andra nyckelegenskaper inkluderar:

  • Anpassningsbar enhetlig statusrapportering för alla tillgångar som skyddas av Double-Take 7.0
  • Nära noll nedtid vid migreringar
  • Enkelt, intuitivt grafiskt användargränssnitt (GUI)
  • Kundservice i världsklass

"Stor omsorg har lagts vid detta släpp för att leverera en kraftfullare nivå av HA, DR och migrering än vad som tidigare har funnits tillgängligt från någon", säger Alan Arnold, Chief Technology Officer för Vision Solutions. "Ändå är det konkurrenskraftigt prissatt. Double-Take 7.0 ger utmärkt värde på kort- såväl som lång sikt inom det ständigt föränderliga IT-landskapet. Vi tror att det kommer att skapa nya förväntningar på prestanda. "

Double-Take 7.0 tillhandahåller HA-, DR- och migreringsmöjligheter för VMware(R), Microsoft(R) Windows(R) Server och Linux så väl som för KVM, Microsoft Hyper-V och Xen hypervisor technologies. Mer information finns på visionsolutions.com/DT7.

Om Vision Solutions (visionsolutions.com)

Vision Solutions(R) är den främsta leverantören av molnskydd och -återställning, hög tillgänglighet, katastrofåterställning, migrering och datadelningslösningar över flera plattformar för IBM Power Systems, Windows, Linux, AIX och molnbaserade datalösningar. Vision Solutions' Double-Take(R), iTERA(TM) and MIMIX(R) lösningar gör det enkelt för organisationer att anta molnbaserade katastrofåterställningsstrategier, utföra migreringar med nära noll nedtid utan risk, dela data i realtid över olika plattformar och flytta, skydda samt återställa data, applikationer och operativsystem av alla typer oavsett kombination av fysiska, virtuella, eller molnservrar. Och inte bara eliminerar våra produkter nedtiden, de fortsätter att utvecklas sida vid sida med den mest banbrytande tekniken på marknaden.

Contact Information