SOURCE: Qylur Security Systems

July 02, 2014 13:06 ET

Voetbalfans tijdens het wereldkampioenschap genieten van de geautomatiseerde kiosk voor het controleren op veiligheid van Qylur's

Commercieel gebruik van de Qylatron zorgt voor dolenthousiaste beoordelingen in Brazilië. Vernieuwer controlepunt voor veiligheid klaar voor meer wereldwijde invoering met een hoog profiel

PALO ALTO, CA en CURITIBA, BRAZIL--(Marketwired - Jul 2, 2014) - Security Systems, een binnenlandse onderneming op het gebied van veiligheidstechnologie, kondigde vandaag aan, dat het zijn Qylatron(TM)-oplossing voor binnenkomst voor het controleren van de veiligheid heeft gebruikt tijdens alle spelen voor de 2014 FIFA Wereldbeker(TM) die plaatsvinden in het stadion Arena da Baixada in Curitiba, Brazilië. De recentelijk gerenoveerde plek in de staat Parana is een van de meest moderne en best uitgeruste voetbalstadions in Brazilië, met een capaciteit van 43.900.

Agogo Marketing Promocional, de onderneming voor het reilen en zeilen tijdens evenementen voor de spelen van de wereldbeker in de steden Curitiba en Salvador, ging een contract aan met Qylur om de ervaring met de controle voor veiligheid te verbeteren voor duizenden fans die de vier spelen voor de groep in Arena da Baixada bijwoonden.

"Het automatische detectie-systeem van Qylatron zorgde niet alleen voor sterk betrouwbare controle op tassen, maar het zorgde ook dat fans opnieuw 'de controle hadden' over hun bezittingen, want Qylatron stelde fans in staat hun zaken in het honingraatvormige apparaat te plaatsen – dat vijf gelijktijde tassenscans uitvoert – en hen sneller in het stadion binnen te laten," stelde Hugo Ramos, directeur van Agogo Marketing Promocional. "In plaats dan officials van het station persoonlijke tassen dienen te doorzoeken, beschermt de Qylatron de persoonlijke waardigheid van fans en zo wordt het vermaaksaspect van massale sportevenementen zoals de wereldbeker behouden. We zien er op vooruit om opnieuw met Qylur te werken, nu we een nieuwe standaard voor ervaring van fans in de gehele wereld stellen."

Naast dat een grotere instroom van fans mogelijk is, is de Qylatron – met zijn unieke handigheidsfuncties in de oplossing ontworpen – heeft het ook de favoriete keuze gemaakt voor de dienstverlening aan fans die speciale hulp nodig hebben voor handicaps, maar ook voor senioren. De kleurrijke panelen voor en achter van de Qylatron zorgden voor een aantrekkelijk pronkstuk dat hielp bij het zich laten onderscheiden van het stadion bij de plek van binnenkomst en zorgde ook dat fans zich meer vermaakten, nu ze de ervaring van het controlepunt voor veiligheid van de toekomst kregen. Fans werden gefascineerd door de Qylatron en velen stopten om foto’s en "selfies" te maken met het opvallende systeem voor binnenkomst.

De Qylatron-oplossing is ontworpen voor plekken waar evenementen plaatsvinden, monumenten en transportcentra. Gelanceerd op het einde van 2013 met een intense wereldwijde interesse, combineert de oplossing voor binnenkomst van Qyalatron, de eerste in de industrie, de ervaring van de eerste begroeting en de overhandiging van de toegangskaart voor fans met controle op veiigheid. De Qylatron scant de tickets van gasten en controleert tassen met een grotere efficiency dan alternatieven die handmatig worden uitgevoerd, bemerkt meerdere bedreigingen voor de veiligheid, vermindert de kosten van veiligheid met meer dan 50 proces minder stafmedewerkers nodig en verbetert de ervaring van gasten met het concept van "zelfbediening".

De Qylatron verhoogt en verbetert de veiligheid van een plek door vijf gelijktijdige scans van tassen uit te voeren met gepatenteerde detectie tegen meerdere bedreigingen en gebruikt daarbij een combinatie van meerdere sensors. Uitgerust met een intelligente motor die leert van dreiging en steeds weer nieuwe updates is de Qylatron in staat om zich steeds weer ontwikkelende bedreigingen het hoofd te bieden, zoals plaatselijk als wereldwijd.

"Van tientallen voetbalfans kregen we te horen over hoeveel pret ze gehad hadden bij het omgaan met de Qylatron. Dit is met name dankbaar, want het valideert het kernprincipe waarom ik Qylur opgericht heb – om de vrijheid van de mens te bewaren en daarbij toch de meest geavanceerde technologie voor het controleren voor de veiligheid in de industrie te bieden," stelde Lisa Dolev, CEO en oprichter Qylur. "We hebben een diepe indruk gemaakt tijdens het sportieve evenement met het hoogste profiel in de wereld en hebben de transformatie laten zien die we veroorzaken voor de veiligheid van plekken en de ervaring van gasten. We zien vooruit op meer commerciële gebruiksmogelijkheden bij grote publieke plekken dit jaar.”

Over Qylur
Qylur Security Systems is een binnenlandse onderneming voor veiligheid die door ervaring aangedreven wordt. Qylur ontwikkelt volledige geïntegreerde oplossingen voor controle van de veiligheid (identificatie en tassen) voor grote publieke plekken, zoals sport- en vermaaksevenementen, monumenten en transportcentra. Qylur maakt gebruik van gepatenteerde detectie van meerdere bedreigingen die sensortechnologie en een intelligente motor die van bedreigingen leert en die reageert op de zich steeds verder ontwikkelende bedreigingen. De producten van Qylur zorgen voor een herdefinitie van publieke veiligheid en zorgen voor een ervaring die werkelijk vriendelijk voor consumenten is en biedt gasten een plezierig, respectvol en gepersonaliseerd proces waarbij zelfbediening voorop staat. Gesteund door topinvesteerders en met het hoofdkantoor in Silicon Valley, heeft Qylur van het Amerikaanse ministerie van binnenlandse veiligheid op grond van de wet op VEILIGHEID een officiële goedkeuring verkregen. Voor meer informatie bezoekt u www.qylur.com.

Qylur en Qylatron zijn handelsmerken van Qylur Security Systems, Inc. Alle andere merken producten of service-namen zijn of zijn mogelijk handelsmerken of service-merken van hun respectievelijke eigenaars.

Contact Information