SOURCE: Vodafone Global Enterprise

Vodafone Global Enterprise

November 21, 2013 09:50 ET

Volg de Energie-Efficiëntie van uw Bedrijf op Met Energy Data Management van Vodafone

AMSTERDAM, NEDERLAND--(Marketwired - Nov 21, 2013) - Marketing Release - Vodafone heeft onlangs een white paper gepubliceerd over de Energy Data Management (EDM) oplossing voor energie-efficiëntie van uw bedrijf. EDM stelt gebruikers in staat om betere beslissingen te maken voor energie-efficiëntiebeleid, processen en technologie van hun bedrijven. Hierdoor kunnen organisaties een kostenefficiënt energieverbruik aanhouden.

De oplossing doet dit door belangrijke informatie te bieden over het energieverbruik van een bedrijf. Hierdoor kan realtime worden gevolgd hoe het verbruik schommelt gedurende de werkdag en door de tijd op gedetailleerd niveau. 

EDM rapporteert de informatie terug via een bedraad of draadloos netwerk aan uw centrale beheersystemen. Deze aggregeren de gegevens voor realtime controle en voorspellingen op lange termijn. Het doel hiervan is dat u EDM kunt gebruiken om het energieverbruik te benchmarken, doelen te stellen en vorderingen bij te houden.

Door gebruik te maken van gegevens van Energy Data Management, kunnen gebruikers lijnmanagers en werknemers motiveren om rekening te houden met energieverspillend gedrag -- zoals lichten of pc's 's nachts aan te laten. Er werd vastgesteld dat EDM-oplossingen doorgaans op korte termijn ROI opleveren.

Vodafone gebruikte zijn eigen EDM-oplossing om onnauwkeurige energierekeningen aan te pakken en de investering was in minder dan een jaar terugverdiend. Bovendien heeft Vodafone ook plannen om zijn koolstofemissies te halveren tussen 2008 en 2020 met behulp van EDM. Dit door het energieverbruik te wijzigen en de hoeveelheid energie uit hernieuwbare bronnen te verhogen.

Klik hier om meer te leren over Vodafone's Energy Data Management systeem door de volledige white paper te downloaden en te lezen.

Contact Information

 • Contact:

  Lia Banton
  Marketing Manager
  M2M Northern Europe
  Vodafone Global Enterprise Ltd.
  Email: lia.banton@vodafone.com