SOURCE: DOMETIC GmbH

DOMETIC GmbH

April 03, 2014 11:51 ET

WAECO ASC 2500 Low Emission

På den sikre side for aktiv miljøbeskyttelse

EMSDETTEN, TYSKLAND--(Marketwired - Apr 3, 2014) - For 95 procent af EU-borgerne er miljøbeskyttelse, bæredygtig økonomi og ansvarlig omgang med de naturlige ressourcer et meget vigtigt anliggende. Det er resultatet af EU-Kommissionens seneste EU-barometer. Ved vedligeholdelsen af køretøjsklimaanlæg kommer dette anliggende særligt til udtryk: I henhold til den aktuelle EU-forordning skal det miljøskadelige kølemiddel R 134a ikke slippe ud i atmosfæren. Set fra bilværkstedetes side skal denne service naturligvis være forbundet med så lave omkostninger som muligt. Alt dette forener den enestående klimaservicestation ASC 2500 Low Emission fra WAECO med sin særlige rentabilitet og miljøvenlighed.

Med klimaservicestationen ASC 2500 Low Emission har klimaspecialisterne fra WAECO derudover skabt en helt personlig omsætningsoptimering for alle værksteder. Og yder samtidigt et aktivt bidrag til miljøbeskyttelse. For omgangen med R134a vil stadig være hverdagen for professionelle i bilbranchen i mange år. Derfor koncentrerede WAECOs udviklingsteam omkring Dipl. Ing. Franz-Josef Esch sig om at reducere omkostningerne for værkstedet ved hjælp af den størst mulige genindvendingsrate for kølemiddel. Positiv bivirkning: Miljøet aflastes vedvarende.

Tabsraten for kølemiddel i WAECO ASC 2500 Low Emission er næsten 0 gram. Den når denne værdi ved hjælp af en avanceret integration af alle serviceapparatets emissionsrelevante komponenter i recycling-kredsløbet og ved at suge kølemiddel ud af spildoliebeholderen. Ved almindelige apparater slipper det ud i miljøet. Dometic WAECO teamets undersøgelser har vist, at almindelige klimaservicestationer gennemsnitligt afgiver mellem 60 og 120 gram af kølemidlet, der suges ud af klimaanlægget, til miljøet. I betragtning af prisstigningen på markedet fører det nødvendigvis til en høj merbelastning af virksomhederne - og af verdens klima.

WAECO ASC 2500 Low Emission er et højpræcist diagnosetool til at vise den udsugede kølemiddelmængde. Apparatet registrerer alle apparatets interne kølemiddelmængder - især kølemidlet, der genindvindes fra spildoliebeholderen ved hjælp af den interne udsugningsproces - og forhindrer dermed en forkert vurdering af mængden, der faktisk befinder sig i kredsløbet. På grund af denne nye tekniske udvikling gør WAECO ASC 2500 Low Emission den mulige fejlsøgning nemmere og kan derfor også anvendes som apparat til fejldiagnose.

Volkswagen og BMW har allerede opdaget denne teknologi og frigivet den. De tilbyder med succes WAECO klimaservicestationer til deres forhandlere via deres værkstedsudstyrsportaler.

Men også alle de efterprøvede udstyrsdetaljer, der kendes fra ASC 2000, og som er både praksisorienterede og økonomiske, gør den fuldautomatiske ASC 2500 Low Emission særligt interessant. Med sin servicestation tilbyder Dometic WAECO derfor et attraktivt alternativ, der gør omkostningerne til klimaservice overskuelige for værkstedet og slutkunden.

Yderligere informationer om det professionelle program fra klimaspecialisten Dometic WAECO kan fås under: info@dometic.dk

Contact Information