SOURCE: DOMETIC GmbH

DOMETIC GmbH

March 17, 2015 11:53 ET

WAECO CoolMatic CD 20

Kompakt kompressorkøling, der passer overalt

EMSDETTEN, GERMANY--(Marketwired - Mar 17, 2015) -  Som bekendt er der også plads i det mindste hus. Men om bord er denne plads netop tit en mangelvare. Derfor har mange skippere hidtil givet afkald på en effektiv køling af mad og drikkevarer på deres tørn. Den ideelle løsning på dette problem har WAECO nu parat med deres nye kompressor-køleskuffe CoolMatic CD 20. Dens oprindelige hjemsted om bord er flybridgen - nem at trække ud, sikker at låse, pålidelig kølekapacitet.

Derudover kan den nye køleskuffe også gøre hverdagen lettere i alle andre udendørs og indendørs lagerrum. Det elegante apparat er beregnet til tilslutning til lokale 12 og 24 V-net og skaber altid og over alt køleskabstemperaturer, man kender hjemme. Og det med et effektforbrug på kun 40 W og et gennemsnitligt strømforbrug på blot 0,67 amperetimer ved en udetemperatur på 20 grader samt lige så fordelagtige 1,33 amperetimer ved omgivelsestemperatur ved 32 grader.

Køleaggregatet i WAECO CoolMatic CD 20 kan tages af ved monteringen og installeres praksisorienteret med en afstand på op til 50 centimeter. Dets stabile metalhus omslutter den efterprøvede WAECO-teknik: en fuldhermetisk kompresor med integreret styreelektronik, en elektronisk termostat samt det komplette sikkerhedsudstyr med underspændingsbeskyttelse, automatisk beskyttelse mod ombytning af poler og elektronisk sikring. Til syvende og sidst er apparatet e-certificeret.

Det smarte pladsvidunder med et nyttevolumen på 20 liter kan efter ønske fås med sort eller hvid forside. Begge versioner koster 559 euro.

Yderligere informationer kan fås under:
Tel.: 0 25 72 / 879 192
Fax: 0 25 72 / 879 344
E-mail: vbb@dometic-waeco.de
Internet: www.dometic.de/marine

Contact Information