SOURCE: Wellness International Network

Wellness International Network

July 01, 2011 08:30 ET

Wellness International schiet omhoog in de lijst van topbedrijven

HOOFDDORP, NETHERLANDS--(Marketwire - Jul 1, 2011) - Het populaire Nederlandse zakelijke tijdschrift Management 500, heeft onlangs zijn lijst met de 500 topbedrijven gepubliceerd en WIN Worldwide BV staat op de 167e plaats! WIN Worldwide BV is opgericht door Ralph Oats en zijn vrouw Cathy, als de Europese gelieerde onderneming van Wellness International Network, beide bekend door hun productenlijn voor gewichtsbeheersing, het BioLean® systeem, en het top omega-3-supplement, WINOmeg3complex™.

Dit is het derde jaar dat Management Team 500 Wellness International Network heeft erkend als een bedrijf uit de top 500. Wellness International Network verdiende eerder de 357e plaats, nadat het bedrijf in 2008 de 490e plaats kreeg. Wellness International Network deelde deze erkenning met bekende ondernemingen zoals Apple, Google, Facebook, Coca-Cola, en KLM en stond op een hogere plaats dan gerespecteerde ondernemingen zoals Volvo, Pfizer, en Amazon.

Paul Gebbink en zijn vrouw Els hebben een ongelooflijk succes gemaakt van de opening van de Nederlandse markt voor Wellness International Network in 1994. Nu zijn ze bezig met de uitbreiding van hun onderneming over de hele wereld en ook met belangrijke inspanningen om iets terug te doen voor verschillende liefdadigheidsorganisaties zoals de Wheelchair Foundation, Doe Een Wens- en de Kelly-stichting. "Dat is ons uiteindelijke doel," zegt Paul Gebbink uit Hoofddorp, in 2010 nr. 1 Top Producer. "Je kunt een heleboel geld blijven verdienen, maar er moet wel een echt doel achter zitten. We werken voor dit bedrijf om mensen te helpen." Behalve haar werk voor het ontwikkelen van het Wellness International Network als een van de opmerkelijkste ondernemingen in Nederland, werd Els Gebbink onlangs bekroond als de winnaar van de Business Leader Award voor de Global Women Summit in Amsterdam, voor haar inspanningen om Wellness International Network naar Nederland te halen.

Het populaire Nederlandse televisieprogramma "de Smaakpolitie" heeft de hoogkwalitatieve producten van Wellness International Network ook gepresenteerd. De presentator van de show, Rob Geus nam een kijkje in de keuken van de met prijzen overladen zanger Gerard Joling, die zijn uitgebreide voorraad resultaatgeoriënteerde producten van Wellness International Network liet zien. Joling, op dit moment presentator van "Holland's Got Talent" maakte op het Gala in 1999 via Paul Gebbink kennis met de producten van Wellness International Network en heeft sindsdien opmerkelijke resultaten bereikt.

Veel topsporters profiteren ook van de voordelen van de voedingsproductlijn van Wellness International Network, inclusief de Nederlandse Olympische schaatser Arjen van der Kieft. Sporters die het meest van hun prestaties willen maken voeden hun fitness met op resultaten georiënteerde producten zoals Sure2Endure™ en Winrgy®, een suikervrije energie mix/shooter.

Info over Wellness International Network, Ltd. (WIN)

WIN is in 1992 opgericht door Ralph Oats en zijn vrouw Cathy, en is actief in vele landen in geheel Noord-Amerika, Europa, Afrika, Australië en Eurazië. Het bedrijf is de onbetwiste koploper op het gebied van wereldwijde netwerkmarketing. Als u meer wilt weten over "It Pays to Live Well" (ofwel, het loont om goed te leven) gaat u naar winltd.com.

Contact Information