SOURCE: Wiggle Limited

Wiggle Limited

July 25, 2011 02:00 ET

Wiggle lanceert nu ook Nederlandse website

PORTSMOUTH, VERENIGD KONINKRIJK--(Marketwire - Jul 25, 2011) - Wiggle, de grootste online triatlon- en fietswinkel in het Verenigd Koninkrijk, heeft zich in de loop der jaren ook internationaal op de kaart weten te zetten. Met inmiddels klanten in meer dan 80 landen, doet het bedrijf zijn uiterste best om consumenten wereldwijd een uitstekende winkelervaring te bezorgen. Naast websites in het Engels, Frans, Duits, Spaans en Japans heeft Wiggle, in aanmerking genomen de snel groeiende klantenkring in Nederland, onlangs een officiële website in het Nederlands gelanceerd: wiggle.co.uk/nl/.

De marketingmanager van Wiggle, Martin Talbot, merkt op: "wanneer we kijken naar de internationale markt, vormt Nederland een voor de hand liggende keuze voor ons bedrijf. Nederlanders staan überhaupt ook bekend als zeer enthousiaste fietsliefhebbers, dit is dus een unieke kans voor Wiggle om ook hun stempel op de Nederlandse markt te drukken en klanten in Nederland en België in hun eigen taal van dienst te zijn."

Hij voegt daaraan toe: "de website is op maat gemaakt voor het Nederlandse publiek door iDEAL als betaalmethode te integreren. iDEAL is één van de meest populaire en veilige betaalmethoden in Nederland."

Dat is nog niet alles: het winkelende publiek in Nederland wordt nu de unieke kans geboden om hun bestelling bij Wiggle gratis thuis te laten bezorgen. Dit aanbod is inclusief fietsen, frames en fietstrainers, geen minimumbedrag vereist.

Wiggle geniet niet alleen sinds jaren een uitstekende reputatie in het Verenigd Koninkrijk, maar ook op de internationale markt. De indrukwekkende, groeiende internationale blik van het bedrijf is inmiddels beloond in de vorm van verschillende prijzen, waaronder de titel Cross Border e-Retail. Ook werd Wiggle vorig jaar de prestigieuze e-Commerce Awards for Excellence verleend. De klantvriendelijke websites bieden de consument de mogelijkheid om in eigen taal en munt het assortiment van Wiggle te bekijken. Wanneer de klanten daarnaast hun land van bestemming opgeven, wordt alleen het deel van het assortiment weergegeven dat ook daadwerkelijk aan het desbetreffende land geleverd kan en mag worden.

Over Wiggle

Wat in 1920 begon als kleine, zelfstandige fietswinkel in Portsmouth onder de naam 'Butler's Cycles' is nu uitgegroeid tot Wiggle, een van de grootste en favoriete detailhandelaren in fietsen in het Verenigd Koninkrijk. Na aanvankelijk met succes fietsonderdelen en andere artikelen online aan te bieden, werd de website van Wiggle officieel gelanceerd in 1999.

Onze kracht ligt in het aanbieden van mountainbikes, racefietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires van topkwaliteit voor ongelooflijk lage prijzen. Wij kunnen klanten tevens voor de meeste producten die wij in ons assortiment hebben een gratis verzending van hun bestelling of een verzending met Priority aanbieden. Daarnaast leveren wij ook aan meer dan 70 landen over de hele wereld.

Wiggle heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de 220 Triathlon magazine's Online Retailer of the Year award, en dat voor de afgelopen zeven jaar, en de BikeBiz's Online Retailer of the Year 2010. Volgens Experian Hitwise UK is Wiggle sinds het jaar 2006 elk jaar als de meest bezochte online fietswinkel in het Verenigd Koninkrijk uit de bus gekomen.

Contact Information