SOURCE: TravelTrex GmbH

TravelTrex GmbH

December 07, 2011 12:09 ET

Winterkoopjes: een week pisteplezier vanaf 99 euro inclusief skipas

99 euro voor een week wintersport inclusief skipas: met deze low-cost aanbieding gaat de wintersportspecialist WinterTrex het nieuwe seizoen in.

COLOGNE, GERMANY--(Marketwire - Dec 7, 2011) - De skioorden Valfréjus en SuperDévoluy in de Franse Alpen zijn met hun meer dan 100 pistekilometer de low-cost hits van WinterTrex. Daar kost een week in een comfortappartement vanaf 99 euro per persoon, altijd inclusief 6-daagse skipas.

WinterTrex is de grootste touroperator voor wintersport in Duitsland. De specialisten uit Keulen verkopen hun reizen voor 90% op het internet en hebben 7 jaar geleden als eerste low-cost skireizen aangeboden. Het bedrijf volgt sindsdien de trend die zich aftekende: "De klant wil in de winter graag skiën, comfortabel en dicht bij de piste logeren, maar hij let tegelijkertijd ook heel erg op de prijs" bevestigt bedrijfsleider Andreas Rühl. "Bij WinterTrex is de skipas altijd inclusief" gaat Rühl verder. Dat is tijdens de economische crisis in goede aarde gevallen. Tenslotte kost enkel de skipas voor een week minstens 120 euro mocht men die ter plaatse apart kopen.

Bestemmingen

De populairste low-cost bestemmingen zijn naast Valfréjus en SuperDévoluy vooral Val d'Allos en Valmeinier waar de wintersporter voor slechts enkele euro's meer tot 150 km aan pistes mag verwachten. De expert van WinterTrex licht toe: "Veel vakantiegangers zijn verrast dat er nog altijd geheime tips in de Franse Alpen zijn die niet enkel een lage prijs en fantastische skigebieden hebben, maar die ook nog een gezellige sfeer in leuke bergdorpjes bieden".

De TravelTrex GmbH haalde in het toeristische jaar 2010/2011 een omzet van 33,5 miljoen euro met 106.000 reizigers. In de centrale in Keulen werken 100 medewerkers voor TravelTrex. Met het merk "WinterTrex" is het bedrijf Europese marktleider voor skireizen en beschikt het over een steeds groter aanbod met meer dan 200 bestemmingen en 1.200 accommodaties in bijna alle gebergtes van Europa en de VS. Op de Nederlandse markt opereert TravelTrex met het merk "WinterTrex". Onder het merk "HolidayTrex" biedt het bedrijf vakanties in alle seizoenen aan. TravelTrex verkoopt al zijn reizen op internet en via het callcenter (dit telkens in 15 talen). Het bedrijf zet niet enkel in op directe verkoop, maar het werkt ook samen met meer dan 600 actieve internetportalen en reisbureaus en met bekende verkooppartners binnen en buiten de reissector.

Contact Information

 • Voor verdere informatie, beeldmateriaal, prijzen en hulp bij het zoeken
  kunt u ons contacteren:

  TravelTrex GmbH
  info-nl@wintertrex.nl
  Liesbet Ommeslag
  Tel. 020 713 9190