SOURCE: Woodbridge International

August 15, 2013 14:23 ET

Woodbridge International Breidt Uit in China

NEW HAVEN, CT--(Marketwired - Aug 15, 2013) - Woodbridge International, een leidende firma op het gebied van fusies en aankopen, is verheugd de opening aan te kondigen van twee nieuwe kantoren in Shanghai en Hong Kong. De nieuwe locaties versterken de aanwezigheid van Woodbridge in China en stelt de firma in staat meer Chinese middenmarktbedrijen te bedienen.

De kantoren van Woodbridge in China staan onder leiding van Bob Dodds, een ervaren, in China gevestigde investeringsbankier die het Mandarijn Chinees zowel gesproken als geschreven vorm vloeiend beheerst en tientallen jaren ervaring op het gebied van financieel advies en transacties heeft. Bob en zijn team zullen klanten van Woodbridge in Groter China van advies voorzien op het gebied van fusies en aankopen en strategische consultatie.

Bob is al meer dan 15 jaar M&A-adviseur voor vele leidende internationale bedrijven en Chinese ondernemingen in China. Hij heeft de functie gehad van Directeur en Hoofd van China M&A voor de afdeling Wereldwijde Investeringsbanken van HSBC, gevestigd in Shanghai. Daarnaast speelde hij een sleutelrol in de gezamenlijke onderneming van Morgan Stanley in China, China International Capital Corporation Limited (CICC) waar hij zeven jaar lang heeft gewerkt. Ook was hij senior buitenlands bankier bij zijn vertrek in 2004. Bob heeft J.D.- en M.S.F.S.-graden van de Universiteit van Georgetown en een B.A. van de Universiteit van Columbia.

Bij Bob voegt zich Yang Ye, een senior associate die is gevestigd in Shanghai en eerder 10 jaar heeft gewerkt bij de afdeling investeringsbanken van CICC en als Senior Investeringsmanager bij Pacific Asset Management Company, Ltd.

De werkwijze die Woodbridge hanteert voor het verkopen van bedrijven aan strategische en financiële kopers is uniek. De firma creërt een wereldwijde concurrerende biedomgeving om de hoogste dealwaarde voor klanten te realiseren. Woodbridge produceert daarnaast een dynamische bedrijfsvideo van 2 minuten om zijn klanten aan de verkoopzijde op de markt te brengen. De verkopers kunnen deze video overal ter wereld bekijken.

Het kantoor van Woodbridge in Almelo, Nederland, werd opgericht in 2006 en staat onder leiding van Dirk-Jan Vorgers, Senior Vice-voorzitter, Woodbridge Europe. Dirk-Jan heft het beheer gehad over vele internationale M&A-transacties waarbij bedrijven uit allerlei bedrijfstakken werden betrokken. Klanten van Woodbridge profiteren van de uitgebreide internationale ervaring en technische expertise van Dirk-Jan.

Met 18 kantoren wereldwijd specialiseert Woodbridge International zich in het wereldwijd op de markt brengen van bedrijven in Nederland, met een minimum jaarinkomen van 3,7 miljoen EUR tot 74 miljoen EUR om wereldwijd te verhandelen. Neem voor meer informatie of een gratis Waardeschatting van uw bedrijf a.u.b. contact op met Dirk-Jan Vorgers via de e-mail op dirk@woodbridgegrp.eu of telefonisch vanuit Nederland: +31-6123-86746.

Woodbridge International, opgericht in 1993, is een vernieuwende M&A-firma met het hoofdkwartier in New Haven, CT. De firma levert diensten aan klanten vanuit haar 11 kantoren in Noord-Amerika en vestigingen in Nederland, Mexico, Brazilië, Honduras, India, China en Japan.

Contact Information  • Contact:
    Susan Zhang
    Vice-voorzitter
    Telefoon VS: (917) 238-4569
    Telefoon China: 86-21-5157-8016