SOURCE: Woodbridge International

January 17, 2014 09:40 ET

Woodbridge International MaaktAcquisitie van THRO, Ltd.Bekend

NEW HAVEN, CT--(Marketwired - Jan 17, 2014) - Woodbridge International, een leidend globaal middle-market M&A bedrijf, maakt met tevredenheid bekend dat de acquisitie van hun lange termijn sell-side klant THRO Ltd., een designer, producent en marketer van binnenhuisaccessoires met merknaam gebaseerd in Islip, New York, V.S. is afgerond.

THRO werd overgenomen door Home Décor Companies, een in Southaven, Mississippi, V.S. gebaseerde portfoliomaatschappij van Linsalata Capital Partners in Mayfield Heights, Ohio, V.S. Home Décor levert draagbare lampen, muurdecor en andere decoratieve accessoires aan groothandelaars en grote binnenhuisdecor-verkopers doorheen de V.S. en Canada.

Linsalata Capital Partners, opgericht in 1984, is een middle-market buyout bedrijf met 102 acquisities en met een gecombineerde transactiewaarde van meer dan $3 miljard.

Woodbridge International is verheugd dat zijn unieke marketingproces en onovertroffen doorzettingsvermogen geresulteerd hebben in een optimale deal voor THRO.

Woodbridge International, opgericht in 1993, is een innovatief M&A bedrijf met hoofdkantoor in New Haven, CT, V.S.Het bedrijf helpt klanten vanuit zijn 11 Noord-Amerikaanse kantoren en locaties in China, Japan, Nederland, Mexico, Brazilië, Colombia, India, het V.K. en Israël.

Contact Information • Contactpersoon:
  Dirk-Jan Vorgers
  Senior Vice President, Woodbridge Europe
  Windmolen 22 7609 NN Almelo
  Nederland
  Telefoon: +31 (0) 548 659035
  Mobiel: +31 6123 86746
  dirk@woodbridgegrp.eu