SOURCE: Woodbridge International

Woodbridge International

May 06, 2014 10:54 ET

Woodbridge International sluitKipp&ZonenTransactie

NEW HAVEN, CT--(Marketwired - May 6, 2014) - Woodbridge International, een wereldwijde middenklasse-markt fusionering- en overnamebedrijf, is blij de overname van zijn cliënt Kipp & Zonen ("de Vennootschap") te kunnen aankondigen, een toonaangevende fabrikant van zonne-en atmosferische instrumentatie, gevestigd in Delft, Nederland, door het in Amsterdam gevestigde Rabo Capital BV, een Nederlandse middenklasse-marktparticulier aandelenfonds, samen met het management team.

Opgericht in 1830, ontwerpt, produceert en verkoopt Kipp & Zonen apparatuur met merknaam, die wordt gebruikt voor het meten van zonnestraling en atmosferische eigenschappen op het gebied van meteorologie, klimatologie en hernieuwbare energie. De producten worden in meer dan 175 landen geïnstalleerd voor diverse toepassingen. Eindgebruikers beschikken over een breed scala van publieke en private opdrachtgevers zoals onderzoeksinstituten en zonne-systeem integrators. Naast haar hoofdkantoor te Delft, beschikt Kipp & Zonen over verkoop-en service kantoren in Frankrijk, de VS en Singapore.

Greg Yuel, een bestuurslid van Kipp & Zonen, zei: "De volledige kracht van het Woodbridge team steunde internationaal de speciale deal aangaande het team gevestigd in Nederland, wat ons een uitstekende service gaf bij het afronden van een zeer succesvolle transactie."

Woodbridge International, opgericht in 1993, is een innovatief M&A-bedrijf met hoofdkantoor in New Haven, CT. Het bedrijf bedient klanten vanuit 11 kantoren in Noord-Amerika en vestigingen in Nederland, Mexico, Brazilië, Colombia, Chili, India, Israël, China, Australië en Japan.

Contact Information  • Contact:
    Larry Reinharz
    Managing Director
    Telefoon: (203) 389-8400 Ext. 209