SOURCE: Workday, Inc.

Workday, Inc.

March 27, 2014 04:00 ET

Workday organiseert Workday Rising Europe 2014

Voortdurende groei van Workday in de regio leidt tot organiseren van eerste user conference in Europa

PLEASANTON, CA en LONDEN, VERENIGD KONINKRIJK--(Marketwired - Mar 27, 2014) - Workday, Inc. (NYSE: WDAY), toonaangevende aanbieder van cloudtoepassingen voor bedrijven wereldwijd op het gebied van Human Resources en Financiën, kondigt vandaag aan haar eerste user conference in Europa te organiseren. 

Workday Rising Europe 2014 is Workday's eerste user conference in Europa en wordt van 31 maart tot 2 april gehouden in het Park Plaza Westminster Bridge Hotel in Londen. Klanten, mogelijk toekomstige klanten, partners en Workday werknemers komen samen om te netwerken, te leren en samen te werken over hoe Workday een aantal van de grootste bedrijven ter wereld helpt sneller te groeien en nog succesvoller te zijn. Workday organiseert deze user conference nu in Europa omdat steeds meer bedrijven overschakelen naar cloudtoepassingen voor hun Human Resources (HR) en Financiën; ze zien af van complexe, dure legacy oplossingen en toepassingen.

De user conference wordt op dinsdag 1 april om 9.30 uur geopend met een keynote presentatie. Registreer nu online om de keynote live te volgen.

Workday Rising Europe 2014 biedt de mogelijkheid om meer te weten te komen over alle mogelijkheden die Workday biedt. Aan de hand van case studies, interactieve sessies, uitgebreide productdemos en forums met Best Practices, krijgt iedereen tijdens Workday Rising Europe 2014 de gelegenheid om de belangrijkste onderwerpen op het gebied van Human Capital Management (HCM), Financieel Management en Technologie en Analytics beter te leren kennen. 

Partners zijn een belangrijk onderdeel van Workday Rising Europe 2014. Samen met Workday streven ook zij naar maximale customer satisfaction van de klant Tijdens de user conference organiseert Workday een Innovatie Exchange waarbij klanten kennismaken met diverse service- en softwarepartners. Partners en klaten krijgen zo de gelegenheid goals te bespreken alsmede te leren hoe zij optimaal gebruik kunnen maken van hun Workday-ervaring. 

Sponsoren van Workday Rising Europe 2014 zijn ondermeer:

  • Gold sponsoren: Accenture, Deloitte, IBM, KPMG en PwC
  • Silver sponsoren: ADP, AON Hewitt, Appirio, Ataraxis, Cloudator, CloudPay, Cornerstone OnDemand, DayNine, HP, Kainos, Kloud, NGA Human Resources, Okta, SafeGuard, Tidemark en Towers Watson
  • Bronze sponsoren: ATS en Saba

Aanhoudende groei in Europa
Workday Rising Europe 2014 komt ondermeer naar Europa vanwege de voortdurende groei van Workday in de regio. Met klanten in mondiaal toonaangevende industrieen zoals de financiële dienstverlening, manufacturing, retail, life sciences, gezondheidszorg, hospitality en de technologie-sector, groeit de vraag naar cloudtoepassingen voor HR en Financiën razendsnel. Workday heeft meer dan 50 klanten die hun hoofdkantoor in Europa hebben. Twee-derde daarvan is daadwerkelijk live en profiteert van een unified platform voor cloudtoepassingen voor HR en Financiën.

Enkele reacties op dit nieuws
"Wij zien een grote toename in het aantal bedrijven in Europa dat de overstap maakt naar de cloud. Bedrijven die hun HR en Financiën steeds vaker in de Workday-cloud plaatsen voor meer efficiëntie, een hogere productiviteit en een customer community die ongekend is in deze industrie," aldus Chano Fernandez, President, EMEA, Workday. "Onze klanten zijn zeker onze prioriteit en Workday Rising Europe 2014 is dé gelegenheid om samen te komen, hands-on samen te werken en ervoor te zorgen dat hun Workday-ervaring de waarde en business impact oplevert waar ze allen naar streven."

Meer informatie

Informatie over Workday
 
Workday is een toonaangevende provider van cloudtoepassingen voor bedrijven voor Human Resources en Financiën. Workday is in 2005 opgericht en biedt Human Capital Management, Financieel Management en Analytics applicaties ontwikkeld voor 's werelds grootste en meest succesvolle organisaties. Honderden bedrijven, van middelgrote organisaties tot Fortune 50-ondernemingen, hebben reeds voor Workday gekozen.

© 2014. Workday, Inc. Alle rechten voorbehouden. Workday en het Workday-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Workday, Inc. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve eigenaren.

Contact Information