SOURCE: Workday, Inc.

Workday, Inc.

June 29, 2016 06:29 ET

Workday sijoittui parhaiten sekä suorituskyvyssä että vision kokonaisvaltaisuudessa Gartner Magic Quadrant for Cloud Human Capital Management Suites -vertailussa, jossa tarkasteltiin keskisuurten ja suurten yritysten inhimillisen pääoman hallinnan pilvipalveluja

PLEASANTON, KALIFORNIA--(Marketwired - Jun 29, 2016) - Workday, Inc. (NYSE: WDAY), johtava talouden ja henkilöstöresurssien pilvisovellusten toimittaja, ilmoitti tänään, että se on sijoittunut parhaiten sekä suorituskyvyssä että vision kokonaisvaltaisuudessa Leaders-luokassa järjestyksessään ensimmäisessä Gartner Magic Quadrant for Cloud Human Capital Management Suites -vertailussa, jossa tarkasteltiin keskisuurten ja suurten yritysten inhimillisen pääoman hallinnan pilvipalveluja.(1)

Pilvipalvelumarkkinoita jo pitkään mullistanut Workday on edistänyt henkilöstöinnovaatioita jo yli vuosikymmenen ajan pilvipohjaisen ja asiakaskeskeisen lähestymistapansa avulla. Yritys suunnitteli HR-sovellustensa lippulaivan, Workday Human Capital Management-sovelluksen, jotta organisaatiot voisivat tehdä nopeampia ja viisaampia päätöksiä, saada toiminnallista näkyvyyttä, valmistautua tuleviin kykyjen uudelleenasemointeihin ja skaalautua tehokkaasti paremman liiketoiminnan arvon ja tulevan kasvun edistämiseksi.

Yli 1 100 asiakasta kaikkialla maailmassa – mukaan lukien AstraZeneca, Hitachi ja Netflix – ovat valinneet Workday HCM:n virtaviivaistaakseen maailmanlaajuisia toimintojaan, tukeakseen nopeaa kansainvälistä laajenemistaan ja saadakseen oikea-aikaisen näkemyksen työvoimastaan. Workday on keskittynyt asiakkaidensa menestykseen ja tämän ansiosta yrityksen asiakastyytyväisyys on 98 prosenttia. Yli 70 prosenttia asiakkaista on ottanut järjestelmän aktiivikäyttöön.

Uutisten kommentteja
"Uskomme, että Gartnerin antama tunnustus Workdaylle pilvipalvelujen inhimillisen pääoman hallinnan johtajana osoittaa, että toimimme oikein, kun sitouduimme todellisen pilvialustan, tuoteinnovaatioiden ja asiakkaiden menestymisen edistämiseen jo alusta alkaen", sanoi Leighanne Levensaler, Workdayn tuotteista vastaava senior vice president. "Ottamalla täysin erilaisen lähestymistavan yritysten ohjelmistoihin ja asiakaspalveluun aiempien sukupolvien teknologiayrityksiin nähden olemme kyenneet saavuttamaan menestyksen parhaat mittarit: suurin osa asiakkaistamme käyttää järjestelmää aktiivisesti, on tyytyväisiä palveluihimme ja hyödyntää laajaa ominaisuuksien valikoimaa liiketoimintansa edistämiseksi. Mielestämme juuri tämä erottaa todellisen johtajan muista ja takaa asiakkaille, että toimitamme jatkossakin järjestelmän, kokemukset ja tulokset, jotka ylittävät heidän odotuksensa tänään, ja että vauhditamme heidän liiketoimintansa kasvua myös tulevaisuudessa."

Lisätietoja

Tietoja Workdaysta
Workday on johtava yritysten talouden ja henkilöstöresurssien pilvisovellusten palveluntarjoaja. Vuonna 2005 perustettu Workday tarjoaa talouden hallintaa, inhimillisen pääoman hallintaa ja analyyttisiä sovelluksia maailman suurimpien yhtiöiden, oppilaitosten ja valtion virastojen tarpeisiin. Workdayn ovat valinneet 1 000 organisaatiota – näiden joukossa on yrityksiä keskisuurista aina Fortune 50 -listalla oleviin yrityksiin.

Tietoja Magic Quadrant -vertailusta
Gartner ei tue mitään tutkimusjulkaisuissaan kuvaamaansa myyjää, tuotetta tai palvelua, eikä se neuvo teknologian käyttäjiä valitsemaan vain parhaimmat arviot saaneita myyjä tai muita. Gartnerin tutkimusjulkaisuissa olevat mielipiteet ovat Gartnerin tutkimusorganisaation mielipiteitä, eikä niitä ole tulkittava tosiseikkoina. Gartner luopuu kaikista tätä tutkimusta koskevista nimenomaisista tai tarkoitetuista takuista, mukaan lukien kaikista myyntikelpoisuustakuista tai erityiseen tarkoitukseen soveltumisen takuista.

(1) Gartner "2016 Magic Quadrant for Cloud Human Capital Management Suites for Midmarket and Large Enterprises," tekijät Ron Hanscome, Chris Pang, Jeff Freyermuth, Helen Poitevin, Melanie Lougee ja Sam Grinter, 16. kesäkuuta 2016.

Tulevaisuutta koskevat lausumat
Tämä lehdistötiedote sisältää tulevaisuutta koskevia lausumia, muun muassa lausumia Workdayn tarjonnan odotetusta suorituskyvystä ja hyödyistä. "Uskoa", "saattaa", "suunnitella", "odottaa" ja vastaavia ilmaisuja käytetään tulevaisuutta koskevien lausumien yksilöimiseksi. Näihin tulevaisuutta koskeviin lausumiin kohdistuu riskejä, epävarmuuksia ja oletuksia. Jos riskit toteutuvat tai oletukset osoittautuvat virheelliseksi, todelliset tulokset saattavat poiketa olennaisesti tuloksista, jotka sisältyivät näihin tulevaisuutta koskeviin lausumiin. Riskeihin kuuluvat, niihin kuitenkaan rajoittumatta, riskit, jotka on kuvailtu arvopaperi-ja pörssikomission (Securities and Exchange Commission, SEC) ilmoituksissamme. Näihin kuuluu osavuosikatsauksemme Form 10-Q -lomake, joka koskee 30.4.2016 päättynyttä tilivuotta, sekä tulevat raporttimme, jotka saatamme antaa SEC:ille aika ajoin, ja jotka saattavat johtaa todellisten tulosten poikkeamiseen odotetuista tuloksista. Workdayllä ei ole velvoitetta eikä se aio tällä hetkellä päivittää mitään tulevaisuutta koskevia lausumia tämän julkaisun päivämäärän jälkeen.

Workday voi oman harkintansa mukaan muuttaa ja olla toimittamatta suunnitelmien mukaan tai ollenkaan kaikkia julkaisemattomia palveluja, ominaisuuksia tai toimintoja, joihin tässä asiakirjassa, verkkosivustollamme tai muissa lehdistötiedoitteissa tai julkisissa lausunnoissa viitataan ja joita ei ole tällä hetkellä saatavilla. Asiakkaiden, jotka ostavat Workday, Inc.:n palveluja, ostopäätösten tulee pohjautua tällä hetkellä saatavilla oleviin palveluihin, ominaisuuksiin ja toimintoihin.

(C) 2016. Workday, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Workday ja Workday-logo ovat Workday, Inc.:n rekisteröityjä tuotemerkkejä. Kaikki muut tuotemerkit ja brändit ovat omistajiensa tuotemerkkejä tai rekisteröityjä tuotemerkkejä.

Contact Information