SOURCE: Workday, Inc.

Workday, Inc.

June 28, 2016 15:55 ET

Workday tilbyr store og mellomstore selskaper de beste mulighetene til å utføre og fullføre selskapets mål ved å bruke programmet Gartner Magic Quadrant for Cloud Human Capital Management Suites for Midmarket and Large Enterprises.

PLEASANTON, CA--(Marketwired - Jun 28, 2016) - Workday, Inc. (NYSE: WDAY), en ledende tilbyder av nettskyapplikasjoner for selskaper innen finans og personaladministrasjon (HR), kunngjorde i dag at selskaper kan utføre og fullføre målet i lederkvadranten i den aller første utgaven fra Gartner kalt Magic Quadrant for Cloud Human Capital Management Suites for Midmarket and Large Enterprises.(1)

Workday er en pioner i markedet som i over ti år har vært en pådriver innenfor HR med en nettskybasert og kundefokusert tilnærming. Selskapet har laget sin viktigste HR-applikasjon, Workday Human Capital Management, for å hjelpe selskaper med å ta raskere og klokere beslutninger; få driftsoversikt; forberede seg på framtidige kompetanseendringer og drive selskapet på en mer effektiv måte slik at det vokser i framtiden og verdien stiger.

Mer enn 1100 kunder over hele verden, inkludert selskaper som AstraZeneca, Hitachi, og Netflix, har valgt Workday HCM til å strømlinjeforme globale operasjoner, støtte hurtig internasjonal ekspansjon og levere aktuelle innspill om de ansatte i disse selskapene. Ettersom Workday fokuserer sterkt på fornøyde kunder har selskapet oppnådd en kundetilfredshet på 98 prosent, hvor mer enn 70 prosent av kundemassen befinner seg i produksjonssektoren.

Følgende er blitt sagt om denne nyheten
«Vi mener at Gartners anerkjennelse av Workday som en markedsledende nettsky-HCM i enda større grad bekrefter innsatsen vi har lagt ned for å levere en ekte nettskyplattform, produktnyskaping og kundesuksess fra dag 1,» uttalte Leighanne Levensaler, Workdays senior-visepresident for produkter. «Ved å velge en helt annen tilnærming til selskapsprogramvare og kundeservice enn tradisjonelle teknologiselskaper har vi oppnådd de aller beste suksessmålene. Flertallet av kundene våre bruker produktet direkte, kundetilfredshet og flere kompetanser som gjør at kundenes selskaper kan utvikle seg. Dette gjør at vi skiller oss fra mengden, og det fører til at kundene våre er sikre på at vi fortsetter med å levere systemet, erfaringene og resultatene som overstiger dagens forventninger og som gjør at selskapet kan vokse i framtiden.»

Mer informasjon

Om Workday
Workday er en ledende leverandør av nettskyapplikasjoner for selskaper innen finans og HR. Workday ble grunnlagt i 2005 og leverer applikasjoner innen finansadministrasjon, personalledelse og analyseapplikasjoner som er laget for verdens største selskaper, utdanningsinstitusjoner og det offentlige. Workday er valget til mer enn 1000 selskaper, alt fra mellomstore selskaper til Fortune 50-listen.

Om Magic Quadrant
Gartner anbefaler ikke noe utsalgssted, produkt eller tjeneste som omtales i forskningspublikasjonene våre. Vi anbefaler heller ikke teknologibrukere til bare å velge selgerne med de beste vurderingene eller som er anbefalt av andre. Forskningspublikasjonene til Gartner inneholder meningene til forskningsorganisasjonen Gartner og skal således ikke oppfattes som faktauttalelser. Gartner fraskriver seg alle garantier som oppstår eller antydes i forbindelse med denne forskningen, inkludert garantier om at produktet virker som det skal eller passer til en bestemt hensikt.

(1) Gartner «2016 Magic Quadrant for Cloud Human Capital Management Suites for Midmarket and Large Enterprises,» av Ron Hanscome, Chris Pang, Jeff Freyermuth, Helen Poitevin, Melanie Lougee, Sam Grinter, 16.6.2016.

Framtidsuttalelser
Denne pressemeldingen inneholder framtidsuttalelser som blant annet inkluderer uttalelser om resultater og fordeler av funksjonene Workday tilbyr. Ord som «tror», «kan», «vil», «planlegger», «forventer» og lignende uttrykk er ment som identifikasjon på framtidsuttalelser. Disse framtidsuttalelsene er forbundet med risikoer, usikkerheter og antakelser. Hvis risikofaktorene går i oppfyllelse eller antakelsene ikke stemmer, kan de faktiske resultatene skille seg markant fra resultatene som spås i disse framtidsuttalelsene. Risiko inkluderer, men er ikke begrenset til, risiko forbundet med rapporteringen vår til «Securities and Exchange Commission (SEC)», inkludert 10-Q-skjemaet vårt for året som avsluttes 30.4.2016. Dette gjelder også framtidige rapporter vi av og til leverer til SEC, som kan føre til at de faktiske resultatene ikke er som forventet. Workday er ikke forpliktet til, og har for øyeblikket ingen planer om, å oppdatere slike framtidsuttalelser etter denne utgivelsesdatoen.

Alle ikke-utgitte tjenester, egenskaper eller funksjoner som det henvises til i dette dokumentet, på nettsiden vår eller i andre pressemeldinger eller offentlige uttalelser som akkurat nå ikke er tilgjengelige, kan endres etter Workdays eget forgodtbefinnende og blir kanskje ikke levert som planlagt eller i det hele tatt. Kunder som kjøper tjenester fra Workday, Inc., bør bestemme seg for å kjøpe disse basert på tjenestene, egenskapene og funksjonene som er tilgjengelige akkurat nå.

(C) 2016. Workday, Inc. Alle rettigheter er forbeholdt Workday og Workday-logoen er det registrerte varemerket til Workday, Inc. Alle andre merkevarer og produktnavn er varemerker eller registrerte varemerker til selskapene som eier disse.

Contact Information