SOURCE: Wrapp

Wrapp

May 30, 2012 11:10 ET

Wrapp zorgt ervoor dat in Nederland elke dag cadeautjes kunnen worden gegeven

Social Gifting-app om Facebookvrienden gratis cadeautjes en cadeaubonnen te kunnen geven begint samenwerking met populaire nationale, multinationale en regionale winkeliers en merken.

AMSTERDAM, THE NETHERLANDS--(Marketwire - May 30, 2012) - Wrapp, de social gifting-app waarmee je je Facebookvrienden gratis cadeautjes en cadeaubonnen kunt geven, is nu beschikbaar in Nederland.

"Wrapp is zoveel leuker dan gewoon een berichtje op de tijdlijn van je vrienden plaatsen," zegt Hjalmar Winbladh, president-directeur van Wrapp. "Nu kun je gratis cadeautjes of cadeaubonnen geven als je 'Gefeliciteerd,' of 'Kop op!' of 'Kijk er naar uit zaterdag met je te gaan winkelen' schrijft."

De winkeliers en partners die nu in Nederland met Wrapp werken zijn o.a.:

 • 9 Straatjes Online – mode, sieraden, boeken, kunst, cadeautjes en dingetjes voor in huis
 • America Today – bekendste modemerken uit Amerika
 • Bike Totaal - fietsspecialist met meer dan 270 winkels in Nederland
 • Blond Amsterdam – kleurrijke en vrolijke schaaltjes met een vleugje Amsterdam
 • Bol.com - Nederlands grootste online winkelier van boeken, films, cd’s en speelgoed
 • Fab – internationaal bekend modemerk uit Amsterdam met luxe tassen, portemonnees en sieraden
 • Fonq – honderden moderne woninginrichtingsproducten
 • Frederique's Choice – bloemen van het voormalige topmodel Frederique van der Wal
 • Happy Socks – vrolijke, kleurige sokken voor hem en haar
 • lief! lifestyle – toonaangevend Nederlands merk voor baby- en kinderkleding en aanverwante accessoires
 • O'Neill – het originele California surf-, sneeuw- en lifestyle-merk
 • Perry Sport – Nederlands meest toonaangevende winkelier voor buitenuitrusting en sportkleding
 • VriendenLoterij – nationale loterij
 • WE Fashion – moderne kledingcollecties voor vrouwen, mannen, jongens en meisjes

"WE Fashion is constant in beweging, zowel offline als online," aldus Wouter Kolk, president-directeur van WE Fashion. "Met Wrapp integreren wij de online en offline werelden met behulp van sociale media. Nu kun je je beste vrienden een prachtig cadeautje -- een WE-cadeaubon – gewoon vanaf thuis geven."

Imme Rog, directeur van de VriendenLoterij voegt hieraan toe: "Wrapp heeft een nieuwe manier gevonden om smartphones en sociale media met elkaar te combineren om online cadeautjes te geven, en daaronder vallen ook loten van de VriendenLoterij. Wat we echt leuk vinden is dat je eigen vrienden en familie de Vriendenloterlij aanbevelen. Dat maakt het zoveel leuker en persoonlijker.”

Om gratis cadeautjes en cadeaubonnen naar vrienden en familie te sturen begin je met het downloaden van de mobiele app van Wrapp uit de Apple's App Store of Google Play. Of gebruik de web-app op www.wrapp.com, en verbind het met je Facebookaccount.

Zweedse oorsprong
Wrapp startte haar unieke social gifting-merk vorig jaar november in Zweden. In maart van dit jaar nam Wrapp Noorwegen en de V.K. erbij en in april introduceerde zij haar diensten in de V.S.

In de afgelopen vijf maanden hebben bijna 250.000 actieve Wrapp-gebruikers hun Facebookvrienden met meer dan 1,8 miljoen gratis cadeaubonnen verwend, die in ongeveer 70 grote winkels in de V.S. en Europa konden worden ingewisselt.

Deelnemende winkeliers geven aan dat elke verkoop overeenkomt met gemiddeld vier tot zes keer de waarde van de gratis cadeaubon die Wrapp-gebruikers hun vrienden hebben gegeven.

Over Wrapp
Wrapp is een social gifting-dienst waarmee vrienden gratis en betaalde cadeaubonnen van topmerken kunnen krijgen. Wrapp stelt vrienden in staat aan de cadeaubonnen bij te dragen, en dat maakt het leuk en gemakkelijk om te geven, ontvangen en in te wisselen met gebruik van mobiele toestellen en het internet. Wrapp is opgericht in 2011 en gevestigd in Stockholm, met kantoren in de V.S., het V.K., Frankrijk, Duitsland, Italië, Turkije, Japan, Australië en Brazilië. Verwen je vrienden elke dag op www.wrapp.com.

Contact Information