SOURCE: Wrapp

Wrapp

May 24, 2012 03:00 ET

Wrappin avulla suomalaiset voivat antaa ilmaisia lahjakortteja Facebook-kavereilleen

Sokos-tavaratalot ja Indiskan muoti- ja sisustusliikkeet ovat ensimmäisten vähittäiskauppiaiden joukossa Suomessa tekemässä kaverilta-kaverille lahjanannosta jokapäiväisen tapahtuman

STOCKHOLM, SWEDEN--(Marketwire - May 24, 2012) - Wrapp, uusi sosiaalinen lahjananto -sovellus iPhone- ja Android-älypuhelimissa, on nyt toiminnassa Suomessa. Sen avulla Facebookin käyttäjät voivat antaa, saada ja lunastaa ilmaisia lahjakortteja huippuliikkeisiin.

"Juhlista mitä tahansa tilaisuutta Facebook-kaveriesi kanssa. Anna heille ilmaisia lahjakortteja tunnettujen vähittäiskauppiaiden liikkeisiin sen sijaan, että vain kirjoittaisit heidän seinälleen. Se on aivan yhtä helppoa ja paljon hauskempaa," sanoi Hjalmar Winbladh, Wrappin toimitusjohtaja. "Kun olet lähettänyt kortin, yhteiset ystävänne voivat osallistua lahjaan lisäämällä lahjakortin arvoa vain muutamalla napsautuksella. Ja se menee suoraan vastaanottajan puhelimeen, joten hänellä on se aina taskussaan ollessaan ostamassa jotain, mitä hän todella haluaa."

Ilmaiset Wrapp -lahjakortit ovat nyt suomalaisten saatavissa suosituilta merkeiltä, mukaan lukien:

  • Björn Borg – design-alusvaatteet
  • Happy Socks – värikkäitä unisex-sukkia
  • Indiska – boheemimuotia ja kodinsisustusta
  • Ifolor – Suomen suosituin valokuvapalvelu
  • Lenson – piilolinssit verkossa
  • Nelly.com – vaatteet, uima-asut, jalkineet ja urheilumuoti miehille ja naisille
  • Skultuna – laadukkaat messinki- ja sterlinghopeaesineet arkikäyttöön ja erikoistilaisuuksiin
  • Sokos – Suomen suurimpien kaupunkien keskustoissa sijaitsevat tavaratalot

"Olemme tienneet jo jonkin aikaa, että sosiaalisen median ja matkapuhelinten käyttö markkinointiin kannattaa, ja pyrimme jatkuvasti kokeilemaan uusia, innovatiivisia markkinointimenetelmiä, " sanoi Jesse Jyläs, Sokos-tavarataloketjun verkkokaupan johtaja. “Wrapp on keksinyt palvelun, joka tuo meille uusia asiakkaita, joka ei maksa meille mitään, ennen kuin myynti tehdään myymälässämme, ja joka kertoo meille tarkasti missä ja milloin se toimii."

Aloita ilmaisten lahjakorttien lähettäminen ystävillesi ja perheellesi tänään. Lataa vain Wrapp-mobiilisovellus Applen App Storesta tai Google Playstä. Tai käytä verkkosovellusta osoitteessa www.wrapp.com ja liitä se Facebook-tiliisi.

Ruotsalaiset juuret
Wrapp aloitti ainutlaatuisen sosiaalisen lahjanannon brändinsä Ruotsissa viime vuoden marraskuussa. Tämän vuoden tammikuussa se vastaanotti 10,5 miljoonaa $ A-sarjan rahoituksena Greylock Partnersilta ja Atomicolta, joka johti LinkedInin perustajan, Reid Hoffmanin, ja Skypen perustajan, Niklas Zennströmin, liittymiseen Wrappin johtokuntaan. Maaliskuussa Wrapp vei palvelunsa Norjaan ja Isoon-Britanniaan ja huhtikuussa Wrapp esitteli palvelunsa Yhdysvalloissa sekä avasi toimistoja Ranskassa, Saksassa, Hollannissa, Turkissa, Taiwanissa, Japanissa ja Australiassa.

Viimeisten viiden kuukauden aikana lähes 250000 aktiivista Wrapp-käyttäjää on antanut Facebook-kavereilleen yli 1,7 miljoonaa ilmaista lahjakorttia, jotka voidaan lunastaa noin 70 suuren amerikkalaisen ja eurooppalaisen vähittäiskauppiaan ylläpitämissä myymälöissä.

Osallistuvat kauppiaat ilmoittavat, että kukin myynti on keskimäärin neljästä kuuteen kertaa suurempi kuin sen lahjakortin arvo, jonka he antavat Wrapp-käyttäjien lahjoittaa ystävilleen.

Tietoja Wrappista
Wrapp on sosiaalinen lahjanantopalvelu ystävien kunniaksi ilmaisten ja maksettujen lahjakorttien kera huippumerkkien myymälöihin. Wrappin avulla ystävät voivat osallistua lahjakortteihin, mikä tekee niistä hauskoja ja helppoja antaa, saada ja lunastaa käyttämällä mobiililaitteita ja internetiä. Wrapp perustettiin vuonna 2011, sen kotipaikka on Tukholmassa ja sillä on toimistoja Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Hollannissa, Turkissa, Japanissa, Australiassa ja Brasiliassa. Juhlista ystäviäsi joka päivä osoitteessa www.wrapp.com.

Contact Information