SOURCE: Titan Poker

Titan Poker

April 21, 2013 11:26 ET

WSOP Satellites lancering bij Titan Poker

Winnende spelers bij Titan Poker's wekelijkse Super Satellite toernooien zullen de poker room representeren bij de 2013 World Series of Poker in Las Vegas

LONDEN--(Marketwired - Apr 21, 2013) - Titanpoker.com, de toonaangevende online poker room in Europa, biedt zijn spelers meerdere manieren om hun seat voor de World Series of Poker 2013* toernooien te winnen deze zomer in Las Vegas.

Titan Poker beloont met Main Event pakketten voor winnaars van de zondagse en woensdagavond Super Satellite toernooien. Elk pakket is $ 13.400 waard en bevat de $ 10.000 buy-in voor het World Championship van het No-Limit Hold'em Main Event (Event #62), 7 overnachtingen in het Wynn Las Vegas hotel en $ 1850 voor vluchten en uitgaven.

Een extra Super Satellite toernooiserie die wordt gehouden door de populaire online poker room beloont winnaars met entrees voor WSOP* No Limit Hold'em Side Events #56 en #60. De qualifiers lopen op zaterdagavonden en winnaars ontvangen pakketten ter waarde van $ 7100, inclusief geld voor vluchten en uitgaven en accommodatie in het Wynn Las Vegas hotel.

Een derde Super Satellite serie beloont winnende pokerspelers met entrees voor WSOP* No Limit Hold'em Side Event #60. Qualifiers vinden plaats op maandagavonden met entrees van $ 50 + $ 5. Winnaars ontvangen pakketten ter waarde van $ 4000, voor vluchten, uitgaven en accommodatie in het Wynn Las Vegas hotel.

Met meerdere manieren om binnen te komen in de World Series of Poker* die beschikbaar zijn voor goedkope buy-ins, hebben gretige pokerspelers veel redenen om Titan Poker te kiezen als hun ticket voor Las Vegas. Titan Poker houdt veel speciale promoties en freeroll toernooien voor nieuwe spelers, die zijn uitgenodigd om de gratis poker download te proberen en de spannende pokeractie te ervaren.

Over Titanpoker.com:
Titanpoker.com is de nummer 1 online poker room in Europa en onderdeel van iPoker. Titan Poker's software wordt ontwikkeld en onderhouden door Playtech, een naamloze vennootschap en toonaangevende gaming software ontwikkelaar. Met tienduizenden online spelers tijdens piekuren garandeert Titan Poker miljoenen dollars aan maandelijkse prijzen, houdt het speciale sit 'n' go toernooien met progressieve jackpots van $ 300.000 en beloont het spelers met entrees voor grote wereldwijde pokertoernooien. Het Titan Poker merk wordt exclusief gepromoot door Euro Partners.

*World Series of Poker en WSOP zijn handelsmerken van Caesars Interactive Entertainment, Inc. of zijn affiliates (collectief Harrah's). HIE sponsort niet, en is niet verbonden aan of partner van Titan Poker of zijn producten, diensten, promoties of toernooien. Een promotie of toernooi op deze site garandeert je geen seat of mogelijkheid om je in te schrijven voor een WSOP event of een WSOP affiliated event naar goeddunken van Harrah's.

Contact Information

  • Voor meer informatie contacteer je:
    Euro Partners
    Robin Becker
    Public Relations
    robecker @ europartners.com