SOURCE: blogs.no

June 08, 2005 05:05 ET

www.blogs.no på lufta

OSLO, NORWAY -- (MARKET WIRE) -- June 8, 2005 -- En ny, gratistjeneste for blogging er nå tilgjengelig på www.blogs.no

Blogger, også kjent som weblogs, er websider som er laget for publisering av personlige tanker og meninger. Blogger er en enkel og effektiv måte å spre informasjon på og blir brukt av media, naeringsliv og institusjoner for å kommunisere med kunder og samarbeidspartnere.

Blogs.no gir brukerne muligheter til å skape sine egne blogger. Det finnes mange ulike maler for utseende og brukerne kan også laste opp og få sine egne design tilgjengelig i systemet. I tillegg til ren tekst kan bilder og video publiseres via bloggen.

Muligheter for personlig publisering gjør det mulig for medlemmene å poste innlegg bare til venner og familie. Brukerne kan dermed velge om de vil holde innleggene fullstendig privat eller publisere til offentligheten.

Når en blogger legger ut innlegg til offentligheten, kan han tillate kommentarer både fra registerte medlemmer og ikke registerte lesere. Personlig statistikk viser hvor mye besøk hver blogg har.

"Blogger er framtidas måte for deling av informasjon, kommunikasjon og personlig tilstedevaerelse på nettet," sier Vasco Sommer-Nunes en av gründerne bak blogs.no "De som er interessert i deg eller hva du skriver kan lese bloggen din istedenfor at du sender dem meldinger pr e-post. Privat informasjon kan begrenses til din naermeste krets av familie og venner, eller la din stemme høres til hele verden ved et enkelt museklikk fra din egen stue."

blogs.no er nå i beta testing og nye funksjoner vil komme i naermeste framtid. Medlemmer som melder seg inn i startfasen vil få en egen medlemsstatus og få utvidede muligheter. De som melder seg inn senere vil måtte betalte for de samme rettighetene.

Contact Information

 • Contact:
  blogs.no
  Vasco Sommer-Nunes
  Wilken & Sommer GbR
  Erkelenzdamm 59/61
  Elisabeth-Hof, Portal 3a
  10999 Berlin
  Germany
  Tel.: +49 (0)30 62984842
  E-postl: sommer@blogs.no
  Web: http://www.blogs.no