SOURCE: Xirrus

Xirrus

June 28, 2016 08:25 ET

Xirrus introduceert het breedste aanbod van geavanceerde, vanuit de cloud beheerde draadloze Wave 2-oplossingen met hoge dichtheid

Xirrus komt als eerste leverancier met een complete Wave 2-oplossing die tot acht keer snellere draadloze prestaties biedt als concurrerende producten

THOUSAND OAKS, CALIFORNIE--(Marketwired - Jun 28, 2016) - Xirrus, de leverancier van geavanceerde, door de cloud ondersteunde draadloze netwerken, introduceert vandaag nieuwe 802.11ac Wave 2 Wi-Fi access points met een hoge dichtheid en met vier of acht radio's. Daarmee beschikt Xirrus over het breedste aanbod van Wave 2-oplossingen op de markt. Xirrus is de leverancier van de enige softwaregedefinieerde WiFi-oplossing die volledig op Wave 2 is gebaseerd en tot acht keer de Wave 2-capaciteit per access point biedt ten opzichte van concurrerende oplossingen.

De nieuwe Wave 2-oplossingen met vier radio's (XD) en acht radio's (XR) zijn speciaal ontwikkeld om een oplossing te bieden voor de uitdagingen waar bedrijven, onderwijsinstellingen en publieke locaties mee worstelen. Met de introductie van de enige adaptieve Wi-Fi-oplossing die het volledige spectrum van Wave 2-functionaliteit beslaat, levert Xirrus de krachtigste presterende en meest adaptieve vanuit de cloud beheerde draadloze oplossingen die op de markt beschikbaar zijn.

Nu de eerste Wave 2-apparaten op de markt verschijnen, moeten draadloze netwerken ruimte bieden voor deze nieuwe technologie zonder de noodzaak van een complete upgrade van het netwerk. Volgens een recent rapport zullen 802.11ac Wave 2 Wi-Fi-oplossingen in de nabije toekomst de best verkopende draadloze standaard vertegenwoordigen.

"Nu de draadloze gebruikerservaring en verwachtingen rond connectiviteit een historisch hoog niveau hebben bereikt, kunnen organisaties zich niet permitteren om bij het opwaarderen van hun netwerkinfrastructuur voorbij te gaan aan nieuwe technologiestandaarden", aldus Matthias Machowinski, senior research director bij IHS. "De reeks van Xirrus Wave 2-oplossingen komen met kenmerken die tegemoet komen aan de moderne verwachtingen van snelle, betrouwbare en flexibele Wi-Fi voor een breed portfolio van veeleisende omgevingen, met inbegrip van implementaties met een hoge dichtheid."

De Wave2-oplossingen Xirrus XD en Xirrus XR bieden:

  • Een superieure draadloze ervaring - Het volledige spectrum van Wave 2 Wi-Fi-functionaliteit voor alle radio's met elk een capaciteit tot 3,47 Gbps (sneller dan welke andere oplossing dan ook) en multi-user MIMO (MU-MIMO) op basis van vier streams
  • Een adaptieve infrastructuur - Een softwaregedefinieerde oplossing die kan worden gebruikt in combinatie met de bestaande infrastructuur en de mogelijkheid biedt om met een simpele muisklik over te stappen op een volledig op Wave 2 gebaseerd WiFi-netwerk.
  • Flexibel beheer - Het Xirrus Management System (XMS), dat vanuit de cloud of op locatie kan worden gezet, biedt provisioning zonder menselijke tussenkomst en gratis geïntegreerde toegangsbeheer op basis van EasyPass.

"Er worden dagelijks nieuwe mobiele apparaten en technologieën geïntroduceerd. Onze klanten staan hierdoor steeds meer onder druk om gebruikers snelle en flexibele draadloze connectiviteit te bieden. Xirrus Wi-Fi helpt ons om in de behoeften van deze klanten te voorzien", aldus Bob Gentzler, de bestuursvoorzitter van OXEN Technology. "Met Xirrus hebben we alles in huis om een volledig functionele Wave 2-oplossing in te zetten die onze klanten de mogelijkheid biedt om naar behoefte capaciteit bij te schakelen. Geen andere oplossing kan tippen aan de flexibiliteit, stabiliteit en beveiliging die Xirrus te bieden heeft."

"Xirrus biedt zeer snelle wifi oplossingen met een breed en flexibel portfolio van Wave 2 producten," zegt Bruce Miller, VP product marketing bij Xirrus. "Veel wifi leveranciers bieden Wave 2, maar geen van hen biedt het volledige spectrum van kenmerken en snelheden met de laatste standaarden. De Xirrus Wave 2 oplossingen zijn gemakkelijk naar behoefte aan te passen en in te stellen en bieden ongekende flexibiliteit en dichtheid tegen lage kosten."

Meer informatie over het Wave 2-productaanbod van Xirrus is beschikbaar op https://www.xirrus.com/wave2.

Meer informatie
Lees meer over de draadloze oplossingen van Xirrus
Volg ons op Twitter
Lik ons op Facebook

Over Xirrus, Inc
Xirrus is een vooraanstaand leverancier van krachtig presterende Wi-Fi netwerken. De oplossingen van Xirrus staan in de meest veeleisende omgevingen garant voor draadloze verbindingen die qua prestaties met vaste verbindingen kunnen wedijveren, aangevuld met superieure draadloze dekking en beveiliging. De geoptimaliseerde draadloze oplossingen van Xirrus -- access points met hoge dichtheid, access points, clouddiensten en vaste switches -- bieden naadloze connectiviteit en geïntegreerd, netwerkbreed beheer. Xirrus brengt essentiële voordelen naar de strategische zakelijke en ICT-infrastructuur van organisaties die voor hun bedrijfskritische toepassingen afhankelijk zijn van draadloze verbindingen. Wereldwijd worden er tienduizenden oplossingen van Xirrus door klanten ingezet. Het niet-beursgenoteerde Xirrus beschikt over vestigingen en partners in alle delen van de wereld. Het hoofdkantoor bevindt zich in Thousand Oaks in Californië. Raadpleeg voor meer informatie www.xirrus.com en volg ons op Twitter:@Xirrus.

Contact Information