SOURCE: Xirrus

Xirrus

May 07, 2014 05:00 ET

Xirrus kiest Westcon Group als distributeur van high-performance draadloze netwerken in de Benelux

SCHIPHOL-RIJK--(Marketwired - May 7, 2014) - Xirrus, specialist in high-performance draadloze netwerken, sluit een Europese distributieovereenkomst met Westcon Group, de value-added distributeur van oplossingen voor unified communications, netwerkinfrastructuren, datacenters en beveiliging. Door deze overeenkomst is Westcon ook in de Benelux in staat de suite van wifi-oplossingen van Xirrus te leveren. De draadloze arrays, access points en cloud-diensten van Xirrus zorgen voor superieure dekking, beveiliging, connectiviteit en netwerkbeheer.

Shane Buckley, CEO van Xirrus: "Elke organisatie moet haar klanten de beste draadloze ervaring bieden. Met high-performance wifi is het niet alleen mogelijk om tegemoet te komen aan klantverwachtingen. Er ontstaan ook commerciële mogelijkheden voor het leveren van nieuwe value-added diensten via het draadloze netwerk. Westcon Group staat bekend om zijn expertise op het gebied van netwerken en beveiliging. Het bedrijf is met zijn complementaire portfolio de distributeur die we nodig hebben om high-performance draadloze netwerken naar een hoger niveau te brengen."

Willem de Haan, senior vicepresident EMEA van de Westcon Group Security-divisie: "Voor resellers bieden installaties met een hoge dichtheid belangrijke marktkansen nu bedrijven zoeken naar manieren om allerlei online diensten aan hun klanten te bieden. Bij Westcon weten we welke uitdaging het kan zijn om in te spelen op connectiviteitseisen doordat het aantal gebruikers sterk fluctueert. Wij zijn blij dat Xirrus voor ons heeft gekozen, want de Xirrus-producten bieden de perfecte oplossing voor wat betreft schaalbaarheid en prestaties."

In meer dan 25 jaar heeft Westcon een reputatie opgebouwd als een toonaangevende distributeur van beveiligingstechnologie. Westcon biedt op basis van samenwerking met strategische partners de diensten en support waarmee partners nieuwe omzetkansen creëren. Meer informatie is te vinden op de Facebook-pagina of via de LinkedIn-pagina.

Over Xirrus, Inc.
Xirrus is een toonaangevende leverancier van high-performance draadloze netwerken. De oplossingen van het bedrijf presteren onder de zwaarste omstandigheden en bieden consistente prestaties met superieure dekking en beveiliging. De suite van wifi-oplossingen van Xirrus - arrays, access points, cloud-services en bedrade switches - zorgt voor naadloze connectiviteit en gemeenschappelijk beheer van het complete netwerk. Xirrus biedt bedrijven die afhankelijk zijn van een draadloos netwerk, een vitale, strategische infrastructuur voor hun kritische applicaties. Xirrus is wereldwijd actief. Het hoofdkantoor is gevestigd in Thousand Oaks, VS. Meer informatie is beschikbaar op www.xirrus.com en via Twitter: @Xirrus.

Contact Information

  • Voor meer informatie:

    LVTPR
    Naomi Samson
    Tel.nr.: 030-6565070
    E-mail: xirrus@lvtpr.nl