SOURCE: Sitecore

September 29, 2010 08:06 ET

YouSee udnævnes som årets danske Sitecore-hjemmeside

YouSee fastholder kunderne og optimerer funktionerne på hjemmesiden ved hjælp af Sitecores Online Marketing Suite

SAN FRANCISCO, CA og COPENHAGEN, DENMARK--(Marketwire - September 29, 2010) - Sitecore, verdensførende udbyder af .NET Web Content Management System (CMS) software, bekendtgør i dag, at YouSee, Danmarks største distributør of tv- og internetløsninger til kabelnetværk, er blevet udnævnt til årets danske Sitecore-hjemmeside. Ved at benytte Sitecore's CMS og Online Marketing Suite (OMS), har YouSee optimeret deres hjemmesides funktioner og styrket kundernes engagement samt salget.

Med Sitecores hjemmesidepriser anerkendes organisationer, som har udnyttet Sitecores teknologi optimalt og dermed opnået en enestående position inden for hjemmesider, samt leveret en unik online-oplevelse. Sitecores partnere og kunder har fremsendt deres forslag i forbindelse med deres brug af Sitecore, med det formål at kunne levere mere effektive forretningsprocesser og fremme deres online-strategier. Dommernes vurdering omfattende kreativitet, integration med omfattende datamængder og -applikationer, evnen til læring, motivation til handling og den overordnede brugererfaring.

I samarbejde med Valtech, en af Sitecores partnere, gennemførte YouSee hurtigt en grundig og solid indførelse af CMS, herunder integration af Sitecores OMS. Med Sitecores stærke content management- og handlingsparametre har YouSee forbedret deres indholdsflow og styrket effektiviteten af deres kundesupport, så brugerne nemmere kan finde relevante informationskilder. Derudover kan YouSee nu i langt højere grad spore kundeadfærd online og som en følge deraf tilbyde en langt mere anvendelig referenceramme i hver enkelt fase af indkøbsforløbet.

”Med Sitecore kan vi bedre reagere på markedets behov og forstå, hvad vores kunder ønsker. Dermed kan vi justere vores realtidsindhold og opnå et konkurrencemæssigt forspring,” siger Peter Osterhaap Poulsen, online-chef hos YouSee. ”Den datadrevne analyse, som Sitecore leverer, gør det muligt for os at styrke online-salget og opnå et betydeligt højere engagement. På grund af Sitecore er vores hjemmeside blevet et af vores stærkeste forretningsværktøjer.”

Joacim M. Jeppesen, direktør i Valtech, tilføjer: “Denne anerkendelse er velfortjent. YouSee, på linje med mange andre organisationer, forstår vigtigheden af at omdanne digital investering til reel forretningsværdi. De har nået et højt niveau inden for web-analyse og datadrevet optimering, og dette sammen med Sitecores OMS har gjort, at de har høstet vægtige resultater gennem deres intelligente udnyttelse af indsigten i brugeradfærd og -præferencer. Dette fører igen til en engageret og relevant brugeroplevelse for deres kunder.”

Ud over udnævnelsen af årets danske Sitecore-hjemmeside omfatter de vindere, som vi har udnævnt i dag, følgende kategorier:

KATEGORIVINDERE:

Bedste uddannelseshjemmeside
PH Metropol
Partner: 1508 A/S

Bedste virksomhedshjemmeside
Oticon
Partner: Pentia

Bedste offentlige hjemmeside
City of Aarhus
Partner: Pentia

Bedste portal
Dansk Boldspil Union
Partner: Netcompany

Om Sitecore
Sitecores Web Content Management System (CMS), portal og software-løsning til marketingautomatisering gør det muligt for firmaer at levere overbevisende weboplevelser. Sitecores prisvindende CMS-software gør det nemt for virksomheder at skabe og opdatere dynamiske, altomfattende hjemmesider af enhver slags. Sitecores brancheførende fleksibilitet og skalerbarhed gør, at kunder bedre kan sikre optimal udnyttelse af deres indhold, forbedre kundernes oplevelse og fremme forretningens vækst.

Tusindvis af offentlige og private organisationer, herunder nationale regeringer og Fortune 500-virksomheder, benytter Sitecores løsninger til deres hjemmesider. Disse organisationer har skabt og administrerer nu flere end 24.000 dynamiske hjemmesider med Sitecore såsom ATP, Computer Associates, Heineken, ISS, Lloyds of London, Microsoft, Omni Hotels, Sara Lee, Siemens, Thomas Cook, The Knot og Toshiba.

Tilslut dig Sitecores fællesskab, så du kan opleve Sitecore samt kundernes, partnernes og udviklernes succes.

Contact Information