SOURCE: Sound Service GmbH

September 05, 2013 03:30 ET

Zoom H6: Zoom presenteert de eerste Pocketrecorder ter wereld met verwisselbare microfoonkoppen op de IFA 2013

BERLIJN, GERMANY--(Marketwired - Sep 5, 2013) - Op de Internationale Funkausstellung 2013 presenteert Zoom de H6, een veelzijdig mobiel opnameapparaat. Naast hoogwaardige voorversterkers voor excellente geluidskwaliteit beschikt de Zoom H6 over een uniek systeem met verwisselbare microfoonkoppen: er kan in een handomdraai geswitcht worden tussen X/Y-microfoonplaatsing, midden-/zijkant-opnames, richtmicrofoon en extra audio-ingangen. De nieuwe opnamefuncties Pre-Record, Backup-Record en Auto-Record zorgen er bovendien voor dat de perfecte take nooit wordt gemist. De ideale recorder voor filmmakers, geluidstechnici, musici en journalisten.

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt Zoom innovatieve audioproducten - nu hebben de ervaren ontwikkelaars met de Zoom H6 voor een nieuwe mijlpaal voor audio-opnames gezorgd. De Zoom H6 kan in WAV- of MP3-formaat opnemen. Bij WAV-opnames kunnen maximaal 6 mono- of 3 stereobestanden gelijktijdig in een resolutie tot 96 kHz/24-bit worden opgenomen.

Tot maar liefst 20 uur mobiele opname
De draagbare audiorecorder wordt gevoed door vier AA-batterijen, die voor meer dan 20 uur opnametijd zorgen. De bestanden worden daarbij opgeslagen op SD-, SDHC- of SDCX-kaarten met een capaciteit van maximaal 128 gigabyte. Met de Zoom H6 kan de gebruiker zich helemaal richten op de opname - dankzij Pre-Record neemt de H6 doorlopend op en slaat de laatste twee seconden voor het begin van de opname op. Backup-Record voorkomt oversturing: naast de eigenlijke opname wordt een tweede bestand opgeslagen waarvan het niveau ongeveer 12dB lager is. Zo is er altijd een back-up, mocht de opname overstuurd zijn.

Sound Service op de IFA 2013
Sound Service presenteert de Zoom H6 op de IFA 2013 in Berlijn (hal 15.1, stand 226). De Zoom H6 wordt in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen en de Benelux door Sound Service gedistribueerd en is per direct verkrijgbaar in de handel. De adviesverkoopprijs bedraagt 474,81 euro inclusief btw.

Contact Information